2777
2789
عنوان

تو کیون جاریم عروسیه💃💃💃

519 بازدید | 33 پست

چند روز پیش من با مادر شوهرم یه بحثی کردیم از هم دلخوریم از همون روز خونشون نرفتم دیوار به دیوارشونم از همون روزه صدای خنده های جاریم که باهاشون زندگی میکنه قطع نمیشه مدام مهمونی میگیره دور همی میده با خواهر شوهرا من با جاریم قطع رابطم مثلا اینجوری میخواد بگه من عروس خوبم مثل خر حمالی شونو میکنه فک کرده تا ابد رابطه ها همینجوری خوش و خرم میمونه حالا بخند گریه هاتم میبینم😏

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا

آخه صداش رو مخمه میاد تو حیاط بلند بلند میگه و میخنده انگار نه انگار همین دیروز باهاشون دعوا مرافه داشت

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

خودتم ک تهشو میدونی حرص خوردن نداره فداسرت

ریلکس کن خواهرم🍺🏖

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

آخه صداش رو مخمه میاد تو حیاط بلند بلند میگه و میخنده انگار نه انگار همین دیروز باهاشون دعوا مرافه د ...

جآری همینه

اونم الان آشتیه 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب تو هم خوبه شو اینکه بد نیس

آخه من از دل اون خبر دارم که از بدبختی و مجبوری باهاشون زندگی میکنه هر روز با شوهرش جنگ داره که خونمو جدا کن

برن بمیرن کلا تمام فامیل شوهر امروز گیر داده به من خواهر شوهر من هیچی نگفتم شوهرم پشتم در اومده میگه چطوری پرش کردی که تو رو خواهر وایسه خو لعنتی داره میبینه چه اشغالی هستی هیچی نگه

تو هم یه اسپیکر بخر بذار توی حیاط، یه آهنگ پلی کن  صداش در حدی بلند باشه که توی حیاط اونام شنیده بشه، بعدشم هر یه دقیقه خنده کن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یاابلفض چ اوضاع خطریعمن یکی ک نمیتونم اینجوری زندگی کنمحالا نمیدونم از لوس بودن منع یا طبیعیع

نه بابا لوس بازی چیه چندشم میشه از این چاپلوسی هاش من از دلش خبر دارم

خودتم ک تهشو میدونی حرص خوردن نداره فداسرتریلکس کن خواهرم🍺🏖

آره دیگه تهش باز جنگه فک کن توی یه خونه زندگی کردن مثلا میخواد حرص منو دراره