2821
2789
عنوان

معده درد در بارداری

5248 بازدید | 32 پست

سلام خانما

من یه سوال دارم. میشه در حین حاملگی برای معده درد قرص امپرازول مصرف کرد؟ کسی تجربه ای داره؟ من هلکوباکتر دارم و خیلی حالم بده . استفراغ و معده دردهای شدید دارم. دکترای اینجایی که هستم میگن اگر مردی هم نباید دارو مصرف کنی ولی من دیگه نمیتونم چون قبل از حاملگیم برای درد معدم امپرازول مصرف میکردم. اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم به من بگه.

و یه سوال دیگه حالت تهوع حاملگی تا چند وقت طول میکشه؟

منم همین مشکلو دارم 

اشکالی نداره دکترم امپرازول نوشت ولی من از داروخونه نگرفتم.فک کردم تاثیری تو حالت تهوعی ک دارم نخواهدداشت بدتر دارومم زیادترمیشه دیگ نگرفتم.

قانونی نیست که بگه تهوع بارداری تا کی طول میکشه . بعضیا تا اخر دارن بعضیا تا هفته ۱۲ . ۱۳

کلا هورمونهای بارداری باعث ورم و درد معده میشع .تنها قرصایی هم که مجازی راینیتیدین و شربت الومیوم جی هستش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزززیزم توی دوران بارداری حتما باید دکتر زنانت راجب داروها بگه

نثلا دکتر من رانتدین و لاکسی ژل و گفت میتونم بخورم.امپرازول یا یکی دیگه بود اسمش یادم نیست تقریبا همزن امپرزول اما اولش پ بود 

اونم گفت هر وقت معده درد داشتی بخور که تا الان نخوردم

به دکترت زنگ بزن بگو

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

ممنون از راهنماییتون

من ایران نیستم. متاسفانه هر وقت به دکترم میگم میگه باید بیمارستان بستری شی. چند بار بیمارستان بستری شدم. ولی از زندگیم موندم. یه بچه دیگه دارم و شوهرم صبح تا شب سرکاره. دخترم تو بیمارستان تا نصف شب پیشم میمونه. نه میتونم اونجا باشم نه خونه. دارم از درد میمیرم

من سر دخترم هم تا نه ماه اینطوری بودم ولی اونموقع میتونستم بیمارستان بمونم. با خودم گفتم شاید سر دومی مثل حاملگی های عادی چند ماه حالم بد شه. برای همین پرسیدم ببینم نرمال چقدر میکشه😦😭😭😭

منم بارداري دخترم درست مثل شما بودم الانم دخترم 5 سالشه همش از ترس معده درد ميترسيدم باردار باشم ولي هيچ فرقي نكرده سعي كن وعده هات. رو زياد كني و كم بخور اون چيزهايي كه أسيد معده. رو زياد ميكنند نخوري سرخ كردني گاز دار ترش نمكي 

خدايا سپاسگزارم 

دكترم بهم يه شربت داده الان عكسش رو واست ميفرستم خواستي بپرس شايد بهت بدنند مخصوص بارداري من ميخورم ولي بد مزه ست ولي مجبورم يه كم بهتر ميشم من 

خدايا سپاسگزارم 

اصلا هیچی نمیتونم بخورم. نون خشک میخورم. ولی دارم میمیرم. خون بالا میارم. هیچ کس رو ندارم دخترم رو بزارم پیشش برم بیمارستان. از دکترای اینجا هم کلی حرص میخورم. میگم خوب هر روز میام سرم بزنید برم. میگن سرم سرپایی نمیزنیم.گفتم خودم سر خود امپرازول بخورم اگه ضرر نداشته باشه😷

دكترم بهم يه شربت داده الان عكسش رو واست ميفرستم خواستي بپرس شايد بهت بدنند مخصوص بارداري من ميخورم ...

ممنون عزیزم. اگه شربت باشه که عالیه. الان میرم میگیرم

نه نه سرخود هيچي نخور ,دركت ميكنم خيلي سخته واسه ماها كه اينجا تنهايم ميگم كاش اولاش ميتونستم برم ايران تا چهار پنج ماهگي ولي دخترم مدرسه ميره نميتونم برم منم انگلستان هستم هيچي نميدند مثل ايران 

خدايا سپاسگزارم 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز