2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون پزشک من میگفت تا دندونتون به عصب کشی نرسیده حتما درستش کنین چون دندون عصب کشی شده یه بافت مرده است خیلی زود میشکنه و از بین میره

شاید ده برابر پر کردن دندون هزینه داره ولی یک سوم اونم کار نمیکنه برات

شاید مجبور بشی بکاری

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم

bayad aval beri pishe kasi ke asabkeshi karde, karesh bad bode ke in jor shode va behesh eteraz koni, alan ham faghat mishe rokesh kard ke khode on doctor bayad hazinash ro bede

بر درخت زنده بی برگی چه غم    وای بر احوال برگ بی درخت... #شفیعی کدکنی
bayad aval beri pishe kasi ke asabkeshi karde, karesh bad bode ke in jor shode va behesh eteraz koni ...

دندونی که عصب کشی میشه چون پرکردگیش خیلی وسیعه احتمال شکستنش زیاده برای همین روش روکش میذارن که از شکستن جلوگیری بشه و اصلا ربطی به کار دندونپزشک نداره

❤خدا جونم مراقب عشقم باش❤
bayad aval beri pishe kasi ke asabkeshi karde, karesh bad bode ke in jor shode va behesh eteraz koni ...

عزیزم ربطی به دکتر نداره دندون بی عصب یه دندون مرده به حساب میاد بعد از یه مدت با یه فشار کوچیک امکان داره بشکنه خیلی طبیعیه

بانک اطلاعات پزشکی را بخوانید(جستجوی پزشک)

http://bankepezeshkan.com

عزیزم مهم ریشه است اگه ریشه دندونت سالم باشه برات درستش میکنن اگا خیلی هم از دندونت شکسته باز جای نگرانی نیست اول پستوکر برات کار می کنن بعد اقدام به روکش می کنن فقط ریشه سالم باشه

آن چنان نماند این چنین نیز نخواهد ماند....