2777
2789
عنوان

بارداری

101 بازدید | 14 پست

دوستان من پارسال سقط داشتم به خاطر داروهام شرایطش نداشتم

الان دوباره حامله شدم با وجود اینکه هم جلوگیری داشتیم و هم قرص مصرف کردم 

و الان تازه دیرم متوجه شدم الان هفته ۷ هستم 

خدا به کسی که بچه نمی خواد بچه میده به کسی که می خواد نمیده 

شوهرم بچه دوست داره و می خواد 

من الان باید ۹ ماه دارو هام مصرف نکنم 

نه آمادگیش دارم 

و اینکه از زندگیم مطمعا نیستم شاید در آینده به خوام جدا بشم از همسرم فعلا که باهم اوکی هستیم ولی تا مرز طلاق رفته بودیم می ترسم دوباره به خوام طلاق بگیرم 

شما بودید چیکار می کردید؟

مادرم و پدرم کلا با همسرم قطع ارتباط هستند سر این دعوای ما 

من با خانواده همسرم قطع ارتباطم یعنی شرایط خودمون هم معلوم نیست 

ولی گوش شیطون کر داریم باهم زندگی می کنیم ولی اگه دوباره بحث ها به وجود بیاد من آینده رابطمون واقعا مطمعا نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ی حکمتی بوده این بچه وارد زندگیتون شده به نیت خیر ببینید

هیچ کسی پشتمون نیست نه خانواده اون نه خانواده من 

اون تنهایی به خانوادش سر میزنه و منم همینطور 

اگه یه روزی به مشکل بخوریم کسی نیست که به خواد میانجی گری کنه

من یکی رو سقط کردم بخاطر اصرار شوهرم ، چون میگفت خجالت میکشم پیش همکارام بگن ۴ تا بچه داره

(یه بچه از زن سابقش داره )

۲ تا هم از من، خلاصه اون سومی رو مجبورم کرد سقط کردم قرص خرید داد دستم برد گذاشت خونه مامانم گفت سقط نکنی نمیام دنبالت من خودمم دو دل بودم چون تازه ترفیع گرفته بودم حماقت کردم تسلیم شدم سقط کردم ۲ سال پیش،

بعدش افسردگی گرفتم اونقدر حالم بد بود هیچ چیزی خوشحالم نمیکرد شوهرم حالمو دید دیگه بیخیال شد

رفتیم دکتر دوباره اقدام کردیم الان باردارم، مشکلاتم دارم تو زندگیم اما خیلی خوشحالم جای خالی بچه امو خدا پر کرد 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من یکی رو سقط کردم بخاطر اصرار شوهرم ، چون میگفت خجالت میکشم پیش همکارام بگن ۴ تا بچه داره(یه بچه از ...

من خودم یه دونه سقط داشتم پارسال میشه حدودا 

و خوب می دونم چقدر سخته و چقدر ناراحتی به بار میاره

من خودم یه دونه سقط داشتم پارسال میشه حدودا و خوب می دونم چقدر سخته و چقدر ناراحتی به بار میاره

آره پس بیخیال شو

توکل کن ان شالله پاقدم بچه ات آشتی میکنن خانواده ها

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تو بارداری حساس میشی نیاز به حمایت و عشق شوهرت داری.اگر ساپورت نشی خیلی خیلی سخت میگذره زهرمار میشه . بعد از تولد بچه،همیشه بحث میشه بابت چه تصمیمی برای بچه خوبه چه انتخابی به صلاح بچه هست و این چیزا. اگر جای پات محکم نیست تو زندگی،اگر میتونی خودت به تنهایی بچه رو بزرگ کنی و آماده ای براش،اگر شوهرت بچه رو وسیله ای برای اذیت و آزار و تهدید شما استفاده نمیکنه ، خیلی میتونه مهم باشه تو نگه داشتن یا سقط جنین.