2821
2789
عنوان

عرق سرد دست و پا و

393 بازدید | 9 پست

فقط شبا اینجوری میشم انگار استرس دارم دست پاهام عرق سرد شدید میزنه سرم یه جوریه نه سرگیجس نه سوزن سوزن شدن نمیدونم انگار منگیه اصلا نمیشه توصیفش کرد امشب سما راست بدنم در حد یک ثانیه دو بار مور مور شد

شروع این مشکلاتم قبل از یه آزمون مهم بود که اون موقع خیلیییی شدید بود شبا حس مرگ بهم دست میداد تپش قلب شدید و سرگیجه و تنگی نفس و حس فشار روی فک و ... اونا خوب شدن ولی الان شاید یه هفتس که دوباره این علائمی که دارم به وجود اومده به نظرتون برای استرسه؟

به هر کی میگم میگه چیزیت نیست ولی واقعا میترسم

...........

میترسم یه بیماری خطرناک باشه هر چی بیشتر سرچ میزنم بیشتر میترسم دست و پاهام سرد ت میشه نمیدونم چیکار کنم دیگه(اینم بگم در حال حاضر هیچ دلیل خاصی برای استرس ندارم فقط همش به این فکر میکنم که نکنه چیزیم باشه)

...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی بابت اینکه وقت گذاشتی ، بهتر شدم

آره بابا خوب میشی

یادمه دوستمم هی بهم میگف تنگی نفس دارم و قفسه سینم درد میگیره خیلیم استرس داش

اون حمله پنیک میشد

شمام برو دکتر چون ما که متخصص نیسیم 

کی میخوای بری دکتر؟

فهمیدی دقیقا مشکل چیه به منم بگو

آره بابا خوب میشییادمه دوستمم هی بهم میگف تنگی نفس دارم و قفسه سینم درد میگیره خیلیم استرس داشاون حم ...

خالم پزشکه هر علائمی بهش میگم میگه چیزیت نیست

برای اون آزمونه هم یه دور رفتم دکتر گفت چیزیت نیست

نمیدونم دیگه چیکار کنم

...........

آره بابا خوب میشییادمه دوستمم هی بهم میگف تنگی نفس دارم و قفسه سینم درد میگیره خیلیم استرس داشاون حم ...

آهان اینم بگم که از وقتی رفتم دندونپزشکی اینجوری شدم

تختو خوابونده بود یه یه ربع کترش طول کشید یا بیشتر بلند که شدم سرگیجه داشتم بعد سردرد الانم اینجوری

ممکنه خونی چیزی تو مغزم جمع شده باشه؟یا اینک که دارم تلقین میکنم آخه نه سرگیجه دارم نه عدم تعادل و ... فقط سرم انگار یه جوریه

...........

آهان اینم بگم که از وقتی رفتم دندونپزشکی اینجوری شدمتختو خوابونده بود یه یه ربع کترش طول کشید یا بیش ...

خب پس دنبال چی هستی عوارض همون بی حسی اس

دو تا دکترم که تایید کردن چیزیت نیس

منم حس میکنم تلقین میکنی استارتر

لخته اگه بود که دور از جونت الان یا سکته مغزی میزدی یا آمبولی ریه

حالا باز اگه نگرانی یه دکتر اعصاب و روانم میتونی بری

چون بیشتر از اینکه چیزیت باشه شما استرس داری بری دکتر یکی دوتا آرامبخش برات مینویسه کلا از تو این فاز میای بیرون

این نظر منه