2777
2789
یعنی الکی حرص نخوره، کاری به حرف بقیه نداشته باشه، برای دل خودش زندکی کنه.دوست داره کاری را راه بندا ...

دقیقا همینه

چقدر قشنگ با بیان شیوا گفتین👌

من تو یه چرخه ی معیوب گیر افتادم

3 سال پیش با شجاعت تمام تصمیم گرفتم که کاری که میخوامو راه بندازم شروعشم کردم ولی خیلی پیچیده تر از اونی که فکر میکردم شد 

الان تمام وقت و انرژیمو گرفته و همه ی زندگیم شده فقط این هیچ کار دیگه ای نمیتونم بکنم نه تفریحی نه مسافرت نه رفتن تو رابطه نه دوست و رفیق.. هیچی

همه چی برام کنسل شده که فقط این کار پا بگیره

واسه همین شدیدا احساس انزوا و دلمردگی و پیری میکنم و اضطراب همه ی وجودمو گرفته و نه راه پا پس کشیدن دارم نه راه دیگه ای

همش با خودم میگم کاش منم مثه همسنام تو چارچوب حرکت میکردم و یه زندگی نرمال و معمولی انتخاب میکردم

واقعا نمیدونم کار درستی کردم یا نه

حس میکنم تا این کار کاملا بخواد راه بیفته واسه همه چی تو زندگیم دیر شده و بعد اون از همه جا پس زده میشم

اشتباه هست برای هیچ چیز دیر نیست تا آخر عمر از زندگیت استفاده کن اگر پیر هم شدی یه سالمند مفید وسالم ...

آرزومه اینجوری بودن

ولی حداقل الان که نمیتونم بعدنم نمیدونم بتونم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری میشه دل آدم شور و شادی داشته باشه؟ من اصلا بلدش نیستم

دورت بگردم حال دلت خوب باشه هر چیز کوچیکی خوش‌حالت کنه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
دقیقا همینهچقدر قشنگ با بیان شیوا گفتین👌من تو یه چرخه ی معیوب گیر افتادم3 سال پیش با شجاعت تمام تصم ...

ممنون عزیزم🌹 این چرخه و گیر افتادن توی زندگی بعضی ادما اتفاق می افته، و واقعا هم سخته.

ولی این نشون میده شخصیت جسورانه و ریسک پذیری دارید.

انشاالله هرچی که خیر هست و باعث خوشحالیتون میشه براتون اتفاق بیفته🌺

به نظرم بله

البته آستانه سن پیری در زنان از ۴۰شروع میشه و حتی تا ۶۰هم ادامه داره اینها همه بستگی ب عوامل محیطی و ژنتیک سن یائسگی و استرس و باوراری و چند فاکتور دیگه داره البته رفاه و پول هم بی تاثیر نیست