2777
2789

همین سن و سال را خود خانمها میارند وسط و یه عدد میگند، بعد صد جور عمل میکنند که مشخص نشه چند سالشونه و افسردگی که پیر شدم.

تا وقتی دلت جوون باشه.

وقتی دل ادم پیر باشه، طرف بیست سالش هم باشه به نظرم سنش بالاست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سری تحقیقات اخیر نشون داده روند پیری یکسان هست در طول عمر ولی ادما در چهل و چهارسالگی و شصت سالگی ...

بنظر شماهم پیر شدن یه تراژدی عمیقا غمگینه؟ 

چقدرررر غم داره این جمله

بنظر شماهم پیر شدن یه تراژدی عمیقا غمگینه؟ چقدرررر غم داره این جمله

اره خیلی .حس پیر شدن و کنار گذاشته شدن و از دست دادن جذابیت ها و اینکه دیگه ادم مفید و مهمی محسوب نمیشی خیلی بده. در مورد خانم ها این حس چند برابره

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

آدم دلش جوون باشه ینی چجوری باشه؟

یعنی الکی حرص نخوره، کاری به حرف بقیه نداشته باشه، برای دل خودش زندکی کنه.

دوست داره کاری را راه بندازه یا درسش را ادامه بده، به راحتی و بدون تحت تاثیر گرفتن از دیگران مسیرش را بره.

در هر سنی از سنش خوشحال باشه و خوشی های اون سن را انجام بده، اکثر خانمها متاسفانه توی یه سنی گیر میکنند و با صدجور عمل دلشون میخواد مردم توی اون سن خاص اونا را ببینند.

در کل خودش باشه.

ما برای اینکه خودمون نیستیم حس پیری و افسردگی میکنیم، وقتی کسی تونست خود واقعیش باشه دلش هم جوون میمونه، چون اون انرژی که میخواد بذاره برای پنهان کردن ذات خودش و تایید نظر دیگران تمام نیروش را میگیره.

اشتباه هست برای هیچ چیز دیر نیست تا آخر عمر از زندگیت استفاده کن اگر پیر هم شدی یه سالمند مفید وسالم باشی مثل خیلی ها تا آخر عمر روی پا هستن مریض نمیشن فعال هستن کسی که کار کنه درس بخونه ورزش کنه تا آخر عمر پیر نمیشه