2777
2789

سلام بچم یازده ماهشه تا یه ماه پیش عالی بود تازگیا اگ هزار بارم صداش بزنم انگار نه انگار الان دق کردم دوتا کوبیدم تو صورتش😔😔

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤

چرا زدیش ؟؟؟ عذاب وجدان نگرفتی؟؟؟

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چییییی ؟بچه ۱۱ ماهه رو زدی ؟تو وجدان نداری ادم نیسی 😐چطور دلت اومد ب ثورت تپل و سفید لطیفش بکوبی اخ ...

منظورم از کوبیدن دیدی میزنی به شونه کسی نگاهت کنه اینه نه اینکه بزنمش

چی بگم بهت؟

اخه چرا بچه رو زدی؟؟؟؟؟؟

اینکه دوستی خاله خرسس فقط،خودت بدتر اسیب میزنی بهش

چند وقته واکنش نشون نمیده؟

این سن اوج شیطنت بچس،همش حواسش پرت وسایل و این چیزاس،شاید واسه اونه،یا بازیش گرفته باهات

دختر منم یازده ماهشه،گاهی ک حواسش پرته دیرتر واکنش نشون میده

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
چی بگم بهت؟اخه چرا بچه رو زدی؟؟؟؟؟؟اینکه دوستی خاله خرسس فقط،خودت بدتر اسیب میزنی بهشچند وقته واکنش ...

وای خداروشکر یکی پیدا شد درست جواب بده یه ماهی میشه نمیدونم اصلا واکنش نشون نمیده