2777
2789

تو پارک بودیم یه خونواده مسافر بودن بعد دخترشون هفت هشت ساله بوده از اون شیطونا بود همینطور گریه خواهر کوچکتر خودش درمیاورد بعد یک ربعی غیبش زد پدر مادر دنبالش میگشتن بعد پیداش شد مامانه یه سیلی زد تو گوشش بچه افتاد زمین بعد جلوتر رفتن دوباره کتکش زدن دختره دوید ازشون دور شد بعد باباش با مگس کش زدش گذاشتنش تو ماشین رفتن دلم سوخت ولی دختره هم معلوم بود خیلی سرتق و شیطونه مامانه گفت کل مسافرت زهرمارمون کردی... 

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گناه داشت

اون بچه دنبال جلب توجه ومحبته 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پدر مادر رنگشون پریده بود که گم شده بود ولی بدم زدنش

پسرمنم یه بار گم شد 

داشتم میمررردم 

پیدا شد دلم میخواست بزنمش ولی جلوی خودمو گرفتم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏