2777
2789
عنوان

ارشد بخونم یا نه

309 بازدید | 15 پست

من لیسانس رشته ی حقوق دارم و امسال ارشد شرکت کردم و قبول شدم دانشگاه آزاد.

شهریه ی دانشگاه ازاد خیلی زیاده حدود ۱۸ ۱۷ ملیون 

نمیدونم ارشد بخونم یا نه 

با خودم میگم این رشته دردسر هاش زیاده ولش کنم و رشته ی دیگه ای بخونم و دوتا لیسانس بگیرم چیکار کنم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارشد خیلی خوبه موقعیت شغلی زیادی برات پیدا میشه ولی اگر هزینش نداری بخون برا سال بعد روزانه بیاری

هزینه یه طرف 

من میگم رشته ی حقوق برای خانم زیاد جالب نیست نمیدونم حس میکنم خیلی دردسر داره 

سلام

شما کار مرتبط با رشته اتون پیدا کردین؟ 

منم میخوام حقوق رو تو دانشگاه آزاد بخونم ولی دو دل هستم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
واقعا 🥺🤦‍♀️ چرا

اسی به نظرم یه رشته دیگه بخون برای درآمد 

و ارشد حقوق کنکور بده دولتی بیاری  چون ارشدی که آخرش کار نتونی پیدا کنی به درد میخوره

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
هزینه یه طرف من میگم رشته ی حقوق برای خانم زیاد جالب نیست نمیدونم حس میکنم خیلی دردسر داره

چرا مناسب نیست اتفاقا خیلی بدردش میخوره و میتونه از پس خودش بر بیاد درامدش زرنگ باشی خیلی خوبه 

سلام کار که هست بله اما من میگم برای خانم رشته ی سنگینیه وگرنه کار هست بله

بدون آزمون وکالت و سردفتری و اینا؟ 

با لیسانسش میشه کارمند شد جایی؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
با لیسانس میشه ازمون وکالت داد ولی خب دفتر اسناد هم استخدام میکنن کار هست بله

مرسی 🤍

اون یکی تاپیکتون قفل بود 

برای حذف تاپیکاتون لینکش رو روزهای زوج 

ساعات ۱۰:۳۰ تا ۱۲ ظهر 

و ۱۴ بعدازظهر تا ۱۵ بعدازظهر وقت دارین(روزی یه تاپیک)

به پی وی @niniyar_1   بفرستید 

و روزهای تعطیل رسمی هم پاک نمیکنن