2777
2789

همین چنتا تاپیک قبلی یکی تاپیک زد دقیقا مثل همون علائم داشتم  چهار ماه پیشم همون شکلی شدم قشنگ  دو ماه طول کشید  الان یه هفته اینحوری شدم  اسهال  بدن درد کوفتگی شدید انگار یکی با چوب زده  امروز سرم  امپول رفتم زدم  با قرص  

چرا  پس هیچجا ازین  ویروس  نمیگن  اخباری  جاییی

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای منم مبتلا شده 

هنوز پاییز شروع نشده این ویروس ها اعلام وجود کردن 

مدارس باز بشه بدتر میشه اوضاع

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بابای منم مبتلا شده هنوز پاییز شروع نشده این ویروس ها اعلام وجود کردن مدارس باز بشه بدتر میشه اوضاع

چرا هیچ خبری  هیچجا دربارش  نمیگن  اخه  خیلی ویروس  بدیه

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
اره هم خودم هم همسرم هم بچه ها ده روزه درگیریم

من سری قبلی  قشنگ دوماه درگیر  اسهال و بیحالی بودم  خوب شد باز  شروع شده

ما کربلا رفته بودیم مادرشوهرم از اونجا سرماخورد به منم انتقال داد ولی من حالم خوب بود رفتم خونه مامانم اینا چون نزدیک به یک هفته شایدم بیشتر بود ندیده بودمشون و اصرار میکردن که بیا بیا اونجا داداشم هم تازه برگشته بود از کربلا با خانمش دوتاشون هم سرماخورده 

خلاصه مامانم ازم سرماخورد و خیلی حالش بد شد دکتر رفت گفت قلبت ورم کرده ویروس زده به قلبت 

از اون موضوع نزدیک 25 روزه میگذره مادرشوهر و داداشم هنوز به شدت سرماخوردن خصوصا داداشم دکتر رفت گفت کروناست 

تازگیا بابام هم گرفته 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من گلوم چرک کرده هرکاری میکنم خوب نمیشه هربارمریض میشم گلوم تا یه ماه مریض میمونه پدرم دراومده اتقدر ...

منو اسهال   خصوصا کوفتگی  ضعف اذیتم  میکنه

سرم زدی بهتر شدی ؟ من اصلا نمیتونم حتی برم بیمارستان فقط گفتم واسم آمپول مسکن و ... بخرن بیارن خونه

صبح سرم امپول زدم  سرم  درد میکنه  نمیدونم  حداقل  ببینم  یکی دو روز بگذره  ببینم  اسهال کوفتگی  بند  میاد  یا نع

چرا هیچ خبری هیچجا دربارش نمیگن اخه خیلی ویروس بدیه

این ویروس ها همیشه هست از اول تابستون مدام یه عده مبتلا شدن 

الان موج جدید هست 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
صبح سرم امپول زدم سرم درد میکنه نمیدونم حداقل ببینم یکی دو روز بگذره ببینم اسهال کوفتگی بند ...

من موقع مریضی نمیرم بیمارستان فقط آمپول مسکن و نوروبیون میزنم با قرص برا اسهال و حالت تهوع یکمم استراحت میکنم خوب میشم بادکش خیلی خوبه حالا من امتحانات  دانشگاهم نمیتونم شرکت کنم دیگه از شنبه هست