2789
عنوان

بیاید تو رو خدا 😭😭😭

211 بازدید | 18 پست

از دیشب اینقدر. گریه کردم چشام خیلی میسوزه دستم درد می‌کنه نفسم بالا نمیاد 

من با یه نفر تو رابطه مو یک سال یا نهایت دو سال بعد قراره باهم ازدواج کنیم و من خیلی دوسش دارم 

اونم واقعا برام ثابت شده که عاشقمه و از این بابت خیالم راحته ازش و خیلی خوش اخلاقه و مهربونه و بهم توجه داره 

ولی تنها مشکلی که هست خیلی اصرار به رابطه ی جنس.ی داره 

میگه فقط هر سه چهار. ماه یه بار که من نیازم رفع بشه میگه به خدا نمیتونم تحمل کنم خیلی دلم میخواد منم هر سری باهاش قهر میشم و اونم کلی منت می‌کشه و میگه دیگه نمیگم ولی باز نمیتونه خودشو کنترل کنه و میگه به خدا خسته شدم به نظرتون حق با کیه ؟ من اصلا نمیتونم قبول کنم که رابطه داشته باشم الان ولی بدون اونم نمیتونم. اینجوری هم فقط داریم بحث میکنیم آرامش هر دوتامون بهم میخوره الان دو روزه باز خیلی اصرار کرد و این سری بهش گفتم نه و اونم گفت چشم دیگه چاره ی دیگه ای ندارم 

میترسم از دستش بدم میترسم با این بحث هایی که میکنیم رابطه مون سرد شه چیکار کنم به نظر شما 

بدترین کار ممکن رابطه داشتن باهاشه 

مثل من گیر میکنی تو گِل نمیتونی در بیای از توش 

من ک محرم بودیم و همه میدونستن اینجوری ولم کرد خوشا به حال دوست بودنتون 

به نظرم اصلا اجازه نده باهاش منطقی حرف بزن خودشو از راه های دیگه ارضا کنه 

کاربری دست چند نفره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه رابطه داشته باشی بهش بدجوری وابسته میشی قبول نکن واسه مردا راحته دل کندن حتی با رابطه ولی تو دیگه نمی تونی و ضربه بدی میخوری

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

من ک قرار بود امسال ازدواج کنم باهاش دوسم داشت دوسش داشتم 

ولی اخرش این شد ک من یک کسر شان هستم برا خانوادشون 

هیچ‌موقع رو دوس داشتن حساب نکن 

من دارم عذاب میکشم اون فردا عقد کنون شه 

من فقط دارم زجر میکشم 

اگه رابطه داشته باشی بهش بدجوری وابسته میشی قبول نکن واسه مردا راحته دل کندن حتی با رابطه ولی تو دیگ ...

اونم بهم میگه اگه داشته باشیم وابستگیمون بیشترم میشه ولی من قبول نکردم 🥺

نحن 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

فقط کافیه رابطه داشته باشی بعد یه مدت راحت ولت میکنه میره و این تویی که آیندتو خراب کردی واقعا نمیتونه بیاد خواستگاری محرم بشید اینکه دوسال بعد بیاد خواستگاری الانم نمیتونه تحمل کنه اصلا منطقی نیست لطفا گول حرف پسرا رو نخورید ۱درصد فقط احتمال بده ولت کنه چکار میکنی!؟

اونم بهم میگه اگه داشته باشیم وابستگیمون بیشترم میشه ولی من قبول نکردم 🥺

پا نزار رو خط قرمزات قبول نکن تو همین الانم وابسته ای گلم چرا باید وابسته تر بشی 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

همینکه اصرار به رابطه داره دیگه مطمعن نباش هدفش ازدواجه و عاشقته

تو این دوسال چرا نیومد پا پیش بزاره

لابد شرایطش جور نبود

اینا همش حرفه 

کم کم دارم با قدم کنار میام