2777
2789
عنوان

بیاین بگید چی بخریم برا مدرسه❓

228 بازدید | 12 پست

خواهرم امسال میره کلاس هفتم مدرسه هم لیست نداده منم نمیدونم شاید الان با 20 سال پیش فرق کنه 

اگه میدونید لطفا بگید.. 

و اینکه دفتر بگیریم براش یا کلاسور... 

کلاسور خودکار و مداد رسم و کیف و قمقمه ماژیک

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بستگی داره

من برا بعضی درسا دفتر می گیرم برا بعضیا کلاسور

خودکار و سیکلاس و مداد نوکی و هایلایتر

از این برگه چسبیا

دیگ نمیدونم همینا دیگ

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

تراول ماگ برای آب یا هر نوشیدنی

کلاسور هم بهتر از دفتره

دفتر زبان (کلا هر دفتری دفترچه ای فقط سیمیش خوبه) 

یه بسته خودکار چند رنگ (مثلا هشت رنگ) 

واسه هنر هم فقط و فقط مدرسه باید بگه

یه ست هایلایتر

مداد نوکی (۵ دهم باشه بهتره) 

بوکمارک هم خوبه داشته باشی

استیک نوت

دفترچه (سیمی خیلی بهتره) 

یه مداد مشکی معمولی هم نیاز میشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دفتر بخرین قیمتش زیاد میشه

کلاسور بهتره. بقیع چیزام که روتینه. هرچیزی از دبستان بوده 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

تراول ماگ برای آب یا هر نوشیدنیکلاسور هم بهتر از دفترهدفتر زبان (کلا هر دفتری دفترچه ای فقط سیمیش خو ...

مهما و اصلیاش همیناست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲