2777
2789

سلام

یکماه پیش سقط کردم،

الان واقعا حالم خرابه، اصلا جون ندارم، هیچی خوشحالم نمیکنه، همش فکرمیکنم یه چیزیم هست،

نمیدونم جسممه یا روحم؟😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلی با سقط و زايمان خون زیادی از دست میره قطعا جسمیه و شدید با روح مرتبطهکم خونی افسردگی و گسال ...

آره عزیزم شدید کمخون شدم، حتی خون تزریق کردن بعد از کورتاژ،

ولی برا ازدست بچمم خیلی گریه میکنم هنوز😔😔😔😔

عزیزم فکر میکنم هم جسمی آسیب دیدید بخاطر خونی ک از بدن دفع شوده هم روحی ک از ضربه سقط خوردید انشالله ...

الهی فدای مهربونیت بشم عزیزم،

بله دقیقا هم شدید کمخون شدم، هم برا از دست دادن بچم داغونم،

منم با دل شکستم برا شما دعا میکنم که به خواسته هاتون برسین💚

آره همه چیم ریخته به هم،چقدر وحشتناک بوده سقط کردن😔😔😔😔

ایشالا هرچه سریعتر بهبودی حاصل کنید

عزیزم حتما نیاز به روانپزشک داری باید دارو مصرف کنی تا بتونی به زندگی عادی برگردی اگه نری افسردگیت خیلی عمیق میشه.

ایشالا هرچه سریعتر بهبودی حاصل کنیدعزیزم حتما نیاز به روانپزشک داری باید دارو مصرف کنی تا بتونی به ز ...

ممنون از لطفت عزیزدلم،

بله دقیقا نیاز به کمک دارم، بخدا حتی ذره ای احساس خوشی ندارم، دلم میخواد بخاطر دخترم سریعتر برگردم به زندگی عادی

الهی فدای مهربونیت بشم عزیزم،بله دقیقا هم شدید کمخون شدم، هم برا از دست دادن بچم داغونم،منم با دل شک ...

خدا نکنه انشالله سلامت و تندرست باشی درسته سقطی نداشتم اما دیدم از نزدیکان خیلی سخته انشالله هرچی زودتر ب آرامش برسی و هرچی زودتر نی نی دار بشی تا از غم هات کم بشه فدای مهربونیت انشالله شما ب آرزوهات برسی عزیز دلم غصه نخور خدا بزرگه شاید مصلحت خدا این طوری بوده به اذن اون برگی از درخت نمی افته گلم