2777
2789

پدرم می رود در سوپری محله قرض می کنه همه چی اصلابه فکر دادن نیس غیر از سوپری از جاهای دیگر اصلا طوری معتاد شده به قرض کردن  همیشه مادرم جورش را می کشه بخاطر حفظ آبروهرچی بهش می گویم قرض نکن چیزهای الکی می خره چیزهای که تو زندگی واجب نیست

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

به سوپر بسپارید نسیه نده به باباتون

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به سوپر بسپارید نسیه نده به باباتون

راس میگه این.. به حرفش گوش کن

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

کاری نمیشه کرد

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بخدا از همه قرض می کنه مادرم ودوتا دادش دارم آنها آبروداری می کنند چون مادرم بازنشسته است همیسشه طلبکارها می آیند درخونه مادرم در مقابل شوهر من وزن داداشم خیلی خجالت می کشه سعی می کنه آبروداری کنه زودی بپردازه بدهی های بابام چون توی شهر ما همه همدیگر را می شناسند شهر کوچکی است همه به بابام قرض می دهند حتی رفته از لوازم یدکی برای ماشینش وسیله خریده مادرم داده همش به مامان می گوییم اینقدر باج نده قرضاش نده شاید خودش بده ولی خودس نمی دهد 6ماه یکسال می گذره می بینیم نداده مال مردم را

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

برعكس شوهر من،،، ميگه من فلانيم( اسم و فاميلشو ميگه) بميرمم واسه هيچ كاري از كسي قرض نميگيرم،،، كلا هم تزش اينه كه وقتي داريم ميخوريم، وقتي هم نداريم نميخوريم، خدا روزي رسونه ، نميزاره لنگ بمونيم،،، اينجوريه ديگه، هركي يه مدله

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بخدا از همه قرض می کنه مادرم ودوتا دادش دارم آنها آبروداری می کنند چون مادرم بازنشسته است همیسشه طلب ...

بابات شاغله؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
راس میگه این.. به حرفش گوش کن

نه بابا چی چی راس میگه   

اونو خورد کنن جلو بقیه خودشون خورد میشن  

پریس بگو چشم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....