2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرگان

آرگان اصل بالای ۳ میلیون پولشه واسه کف سر هم نیس بعد حمام میزنی به ساقه..اگه پوست سرت چرب نیست روغن کندوش بزن ۳ روز ی بال روغن رزماری هم خوبه ب شرطی طبع سرت سرد باشه

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

آرگان

اول علتشو پیدا کن 

کمبود ویتامین کمبود اهن کمخونی همشون ریزش مو دارن 

یه چکاب کامل بده ببین چیت کمه مفیدم هست خوب 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
آرگان اصل بالای ۳ میلیون پولشه واسه کف سر هم نیس بعد حمام میزنی به ساقه..اگه پوست سرت چرب نیست روغن ...

اون که دیگه بدتره. من چون پوستم چربه کلا روغن بدترش میکنه ارگان رو هم در حد کم فقط به ساقه میزنم 

اون که دیگه بدتره. من چون پوستم چربه کلا روغن بدترش میکنه ارگان رو هم در حد کم فقط به ساقه میزنم

خب پس ی کار کن برو عطاری حنا و پوست بلوط بخر اگه نمیخوای رنگ بشه سرت حنای بی رنگ بگو میخوام دو لیوان آب رو بزار رو گاز ۳.۴ تا دونه پوست بلوط بنداز داخلش رنگش ک تیره شد دربیار شعله ملایم باشع بعد کم کم ب حنا اظافه کن آبکی نشه خیلی هم سفت نشه بزار نیم ساعت بمونع بعد بزن به سرت با ی چیزی بپوشون سرتو ۲ تا ۳ ساعت بمونه بعد بشور هفته ای دوبار امتحان کن ب جون منم دعا کن🦦

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148