2777
2789

الان ذهنیت اکثر پسرا راجب دخترا خیلی عوض شده توی فضای مجازی یا اطرافم حرفاشونو میشنوم راجب دخترا حرفای عجیبی میزنن

میگن دخترا پول پرستن دیگه حیای قدیم رو ندارن و ما دنبال دختری هستیم که شب بمونه پیشمون زن میخایم چیکار و دختراهم مثل قدیم نیستن که اهل تشکیل خانواده باشن

واقعا اطراف شما چند درصد دخترا هنوز مثل قدیم بی حاشیه زندگی میکنن؟

دخترا همه تغییر کردن یا فقط تعداد اندکیشون اینجورین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست پسر داشتن رو دلیل بر بد بودن یا ناپاکی نمیدونم

پول پرستی دخترا هم ریشش از ظاهرپرستی آقایون شروع شده

اینکه یه نفرم صبح تا شب بشینه توی خونه در و دیوار و نگاه کنه دلیلی بر خوب بودنش نیست

در کل زمونه عوض شده

اینارو برا عشق و حال زود گذر میخوان مطمئن باش تحت هیچ شرایطی ب عنوان همسر نمیخوادش

از اونجایی فهمیدم توی فیلم سینمایی بی بدن پسره گفت عاشقش بودم گفت چرا باهاش ازدواج نکردی گفت چرا با دختری ازدواج کنم ک عکساش همه جا پخشه

نظر شخصی منه اگه نظر کسی متفاوته ریپ بزنه صحبت کنین بدون بی احترامی

اینارو برا عشق و حال زود گذر میخوان مطمئن باش تحت هیچ شرایطی ب عنوان همسر نمیخوادشاز اونجایی فهمیدم ...

من از خود پسرام شنیدم همچین حرفیو حتی همسر خودم

براشون گذشته دختری که میخاد بشه زنشون مهمه