2777
2789
عنوان

کرونای جدیدو کسی گرفته

110 بازدید | 8 پست

من روزای اول که داشتم میمردم از گلو درد و ابریزش بینی 

بعدش دیگه هرروز یک چیزی اضافه شد یکی کم شد 

الان نزدیک یه هفتس و تک سرفه دارمو گر گرفتگی شدید یهو انگار آتیش گرفتم . 

میخوام ببینم چقدر طول میکشه 🥺🤦🏻‍♀️

کرونای جدید باز چیه

خواهرم دوهفته اس درگیر مریضی هس تب آبریزش سرفه های شدید و خشک الانم ک چند روزه پهلوش درد میکنه.

نکنه همین ویروس باشه

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه این کروناست؟ من هی میگفتم این چیه منو پیدا کرده، سرفه خشک، هزار تا عطسه در روز و آبریزش بینی، هرروز یه علایم، آخرشم خارش چشم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

نمیدونم کروناعه یا چه کوفتیه 

من روز اول گلو درد داشتم

فرداش بدن درد عین معتادا که مواد بهشون نرسیده میپیچیدم به خودم

بعدش حس چشایی و بویاییم رفت 

در حال حاظر صدام گرفته

با این حال باردار هم بودم نتونستم دارو بخورم

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

من الان پنج روزه گرفتم گلو درد و گرفتی صدا ،ابریزش بینی بدن درد و بی‌حالی و تب خفیف و خلط پشت حلق دارم اصلا انگار دارم جون میدم آنقدر حالم بده تازه باردارم هستم نمیتونم دارو بخورم😣

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
نمیدونم کروناعه یا چه کوفتیه من روز اول گلو درد داشتمفرداش بدن درد عین معتادا که مواد بهشون نرسیده م ...

مثل منی منم باردارم نمیتونم حتی دیفن بخورم😣

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.