2777
2789

سلام دوستان من با خانواده شوهرم زندگی میکنم دیشب ساعت چهار صبح مادرشوهرم دختر داداشش حالش بد میشه زنگ میزنه ب شوهر من ک اره بیا اونو ببریم دکتر در صورتی ک ی پسر مجرد تو خونه داره و اونو بیدار نکرد من خیلی کفری شدم و میخوام بهش بگم ولی نمیدونم چجوری میتونم ب خواهرشوهرم بگم واقعا رو مخمه فکرشو کنین اون پسرش تو خونه خوابه ماشینم دارع زنگ زده ب شوهره من بیچارع دیشب ساعت دو خوابید چهار بیدار شد 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ... اونو بیدار نکرده چون هنوز از زندگی چیزی سر در نمیاره ..متاهل ...اخرش بیشتر بلده و زرنگ کار هست

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
هیچی نگو فقط پیش شوهرت بگو خیلی ناراحت شدم که با اینکه مامانت میدونه خسته ای نصف شب بیدارت میکنه حال ...

میگم ک خیلی خانوادشو دوست داره بعدم اخه همجا ما باید ببریمشون یجا بخاد اون پسرش ببرشون زورش میاد 

میگم ک خیلی خانوادشو دوست داره بعدم اخه همجا ما باید ببریمشون یجا بخاد اون پسرش ببرشون زورش میاد

دیگه بدتر پس تو هیچی نگو فقط میتونی نامحسوس روی شوهرت کار کنی که خودش یک چیزی بهشون بگه الان تو هر چی بگی همه ی کاسه کوزه ها سرت میشکنه

ولی غیر مستقیم به مادر شوهرت بگو ( اسم برادر شوهرت) حالشون بده ؟ اگه گفت نه چرا بگو آخه نصف شب زنگ زدین( اسم شوهرت) که بیاد ببرتون دکتر بنده خدا از شدت خستگی چشماش باز نمیشد گفتم ایشون که بودن کاش خودشون و بیدار میکردین

جذاب سایتم😜

دیگه بدتر پس تو هیچی نگو فقط میتونی نامحسوس روی شوهرت کار کنی که خودش یک چیزی بهشون بگه الان تو هر چ ...

اره اینم میشه ممنون ازتون واقعا میخواستم نامحسوس بگم ولی نمیدونستم چجوری