تقریبا ۶ماهه سایه میبینم فقط سمت آشپز خونه و یکی از اتاق اول احساس میکردم خیالاتی شدم ولی همین چند ماه پیش شلوارکم گم شد در صورتی که کاملا یادم بود کجا گذاشتم ولی نبود کل خونه رو گشتم نبود اینم هیچ یه مدت خالم اینا خونمون بودن یه پسر خاله دارم الان ۴ماهشه پسرخالم هر وقت کسی میومد پیشش بال بال میزد که بغلش کنیم بعد وقتی کسی پیشش نبود بعضی وقتا داشت به یه جا نگاه میکرد و بال بال میزد ،همین چند شب پیش داشتیم شام میخوریم مادرم احساس کرد یکی داره رد میشه، امروز هم به چشم دیدم یهو دیگ تکون خورد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بی خیال شو. وگرنه کار به جاهای باریک میکشه. همین که بدونن نمیترسی میرن پی کارشون
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
وقتی چیزیو برمیداری میزاری بسم الله بگو. نترس و بهشون فک نکن. فکر جذبشون میکنه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را