2777
2789
عنوان

بچه خواهرم امسال کنکور دندانپزشکی دانشگاه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 7616 بازدید | 121 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه خاصی درس میخوند؟ ترازش چند بود؟ 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خودشون گفتن دیگه دروغ نمیگن که میگه دانشگاه تهران دندانپزشکی

باشه پس هزار نفر اینجا دروغ میگن

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

خواهرمن تیزهوشان بود امسال سال دوم پزشکیه رتبشم ۲۹۵ تجربی بود اکثرا رتبه دورقمی سه رقمی هارو پزشکی عمومی درمیارن خودشون اونم یا دانشگاه پزشکی شیراز یا دانشگاه ایران تهران

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
رتبه ها یک هفته است که اومده و از این انتخاب رشته شروع شده نتیجه انتخاب رشته یک ماه دیگه میاد حتما ر ...

صد درصد همینه چون میگه دندانپزشکی میخواد بخونه خیلی باهوش بود اصلان هم درس نمیخوند من موندم چجوری تهران قبول شده دخترم فکر کنم حسودی کرده چون من نزاشتم درس بخونه