2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایتیا اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 43 پست
کسی تهمت‌نمیزنه بیشتر نصحیت میکنن و حق میگن شما تاپیک زدی چرا نی نی سایت اینجوریه و تاپیک باز گذاشتی ...

متوجه حرفم نشدین و فقط دارین گارد میگیرین

منم بحث نمیکنم

این ازیناس که پاهای خودش بو سگ مرده میده🎀

شاید هم فوت فتیش بوده وگرنه من کسیو ندیدم به پاهای بقیه هم دقت کنه 😂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گارد نیستکسی که خوش زده‌به خواب نمیشه بیدار کردموفق باشید 🌷

خانم محترم ببینید

میگین اومده رابطه خارج ار عرفو ترویج میده

اون موقع حرفای شما درسته

اونموقع ایشون دنبال جنجاله 

ولی اینکه ما تو خیابون راه میریم به جوراب و ارایش بقیه گیر بدیم درست نیس

الان تو کامنتا زنه نوشته از نیم تنه و ارایش شروع میشهب بچه شلوارک میپوشنن انتظار دارن تجاوز نشه بش و ...

وقتی مغز محدود باشه همین میشه. باور کن من خودم بعضی وقتا یه پسر خوشگل میبینم افکار بد به ذهنم میرسه ولی تو دلم میگم خفه شو فلانی اونورو‌ نگاه کن و تموم میشه. 

اینهمه از روح والای‌ انسان و چرت و پرتا‌ حرف میزنن‌ این "خفه شو فلانی" ابتدایی ترین کاریه‌ ک باید بکنن‌. 

ولی خب تغییرات به مرور زمان اتفاق میوفتن‌. وقتی همه به یه طرز تفکر جدید برسن و انجامش بدن تبدیل به عادت میشه. نمیخوام تاپیکتو‌ بترکونم‌ ولی الانم‌ مثلا خیلیا خیلی چیزا براشون عادی شده 

..

خانم محترم ببینیدمیگین اومده رابطه خارج ار عرفو ترویج میدهاون موقع حرفای شما درستهاونموقع ایشون دنبا ...

من گفتم پوشش هرکس بالا بخونی نوشتم به خودش ربط داره دیگع الان اینقد عاقل هستن بدونن چجوری بگردن به ما ربطی نداره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

وقتی مغز محدود باشه همین میشه. باور کن من خودم بعضی وقتا یه پسر خوشگل میبینم افکار بد به ذهنم میرسه ...

ترویج همجن*س گرایی خارج از عرفه

جار زدن رابطه جنسی خارج ار عرفه

پدوفیلی و زوفولیام همینطور

نه من و شما بلکه کل جامعه باید با اینا مقابله کنن چون نجاسته

من گفتم پوشش هرکس بالا بخونی نوشتم به خودش ربط داره دیگع الان اینقد عاقل هستن بدونن چجوری بگردن به م ...

بله من کامنت شمارو با اون خانومی که نوشته بود بچه ۱۰ساله شلوارک میپوشه بعد مقصر مردارو میدونه که بش تجاوز کردن قاطی کردم

بله من کامنت شمارو با اون خانومی که نوشته بود بچه ۱۰ساله شلوارک میپوشه بعد مقصر مردارو میدونه که بش ...

فدای سرت عزیزم🌷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ترویج همجن*س گرایی خارج از عرفهجار زدن رابطه جنسی خارج ار عرفهپدوفیلی و زوفولیام همینطورنه من و شما ...

واقعا نمیدونم. خیلیاشون‌ هست آسیب واقعیه‌ هیچ نیازی به بحث وجود نداره، هیچوقتم‌ کسی نمیتونه ازشون‌ دفاع کنه مثل پدوفیلی‌. ولی برای هر چیزی یه اسمی میزارن‌ طبق همون اسمم‌ باهاش برخورد میکنن، همینجا‌ یه سری تاپیک دیدم زنا میگفتن برادراشون‌ میرن دنبال دختر بچه ۱۵ ۱۶ ساله برا ازدواج چون پاک و دست نخوردن‌؛ خیلیام تایید کردن اینو تو اون تاپیک. من ترجیحم‌ اینه از چیزی بدم بیاد کلا درباره حقوق منه. جلوی پدوفیلی‌ و ترویج ال جی رو میگیرم ازشونم‌ خوشم نمیاد اما چیزی که ثابت شده بهش ربطی نداره رو نه 

..

واقعا نمیدونم. خیلیاشون‌ هست آسیب واقعیه‌ هیچ نیازی به بحث وجود نداره، هیچوقتم‌ کسی نمیتونه ازشون‌ د ...

اینا فک میکنن پوفیلی شامل زیر ۱۰سال میشه😏در صورتی که مرد ۵۰ساله با دختر ۱۹ساله رابطه داشته باشه ام بنظرم پدوفیلیه

میگم که خیلی از کسایی که اینجان حتی هم نسلامون مریضن

باهات مخالفم به اونا حق میدم جامعه رو به لحن کشیدین با اینکه هم ده آیم به تو چه به من تو جامعه نداریم بله خیلیا با متاهل میرم با مجردم برن ازدواجی شکل نمی گیره و کند زده میشه کانون خانواده روغنفکر