2777
2789
عنوان

کمک، کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 23 پست
عزیزم نگران نباش. ولی خب برو دکتر. چون اگه اونطوری که دوستان میگن علائم زایمان باشه و تو سزارینی هست ...

باشه میرم بیمارستان میترسم معاینه کنن آخه سرکلاژم یعنی میشه معاینه نکنن

یادمون رفت زندگی کنیم ...

من سزارینم الانم هفته 36 و پنج روز هستم چون دوقلو باردارم قراره 37 سزارین شم یعنی علایم زایمانه

من 2 هفته مونده بود به سزارینم تو خواب یهوو حس کردم یه چیزی ازم خارج شد..نگاه کردم خون و خون ابه بود..ساعت 6 صبح بود با ترس شوهرمو بیدارکردم و رفتیم بیمارستان.چون پسر بزرگم شبا پیشم میخوابید فکر کردم شاید اون تو خواب حالا یا دستش خورده یا پاش خورده به شکمم.سونو دادم.گفتن چون روزای اخره و جا در رحم برای بچه کم میشه این خونا مال دیواره رحمه و طبیعیه .

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 2 هفته مونده بود به سزارینم تو خواب یهوو حس کردم یه چیزی ازم خارج شد..نگاه کردم خون و خون ابه بود ...

اها خداروشکر به موقع سزارین شدی کاش منم همون یکشنبه عمل شم الان آمادگی ندارم   

یادمون رفت زندگی کنیم ...

اها خداروشکر به موقع سزارین شدی کاش منم همون یکشنبه عمل شم الان آمادگی ندارم    

گلم..منو اون موقع سزارین نکردن..فرستادنم خونه و 2 هفته بعد رفتم واسه سزارین.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........