2777
2789

سلام خانما من دوازدهم انسانی هستم امسال و از تیرماه درس خوندم ولی چند روز نتونستم درس بخونم و خیلی خیلی عقب افتادم و خیلی ناراحتم از این موضوع و از این بدتر اینه مرور انجام ندادم

من یه برنامه ترکیبی داشتم یعنی دهم و یازدهم رو با هم میخوندم و مثلا در یک روز ممکنه بود هم درس دهم رو بخونم هم یازدهم....الان احساس میکنم این برنامه خیلی قاطی و در هم بود ...

به نظر تون یه هفته دهم ، یه هفته یازدهم خوبه ؟ یا سه روز دهم بخونم سه روز یازدهم و جمعه مرور کنم ؟ 

تایم زیادی تا شروع مدارس نمونده و من انگیزه ای ندارم 😭😭

...𝔂𝓸𝓻 𝓵𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓬𝓻𝓪𝓯𝓽𝓮𝓭 𝓷𝓪𝓻𝓻𝓪𝓽𝓲𝓿𝓮 𝔀𝓻𝓲𝓽𝓽𝓮𝓷 𝓫𝔂 𝓪 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓖𝓸𝓭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش میتونی جبرانش کنی

من خودم اینجوری خوندم که اول دهم تموم بعد یازدهم بعد دوازدهم بعد داخل عید و بعدش مرور و جمع بندی

توهم هرجوری راحتی 

ببین چجوری برات آسونتره روش خودتو پیدا کن 

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

کاش اول دهم میخوندی میزاشتی کنار بعد یازدهم شروع میکردی

الان این کارو کنم بد میشه ؟

من انسانی نبودم که راهنماییت کنم

ولی تو از تیر تا حالا رو درس خوندی اینو در نظر نمی گیری حالا یه چند روز نخوندی انقدر ناراحتی واسش؟

اون زحمتی که کشیدی رو هم ببین خب عزیزمن

دلی که رحمه زخمه💔
حتما از مشاور کمک بگیر من خودم دو سال پیش با ی مشاور بود خانم همتی کنکور قبول شدم کارشون عالی بود

آره حتما میرم ، حضوری بود یا آنلاین ؟

من انسانی نبودم که راهنماییت کنمولی تو از تیر تا حالا رو درس خوندی اینو در نظر نمی گیری حالا یه چند ...

آره حرف تو درسته ولی دلم نمیخواد کارم ناقص بمونه 

ناراحت نباش میتونی جبرانش کنیمن خودم اینجوری خوندم که اول دهم تموم بعد یازدهم بعد دوازدهم بعد داخل ع ...

ای کاش بشه واقعا.... اینطوری خوندی تأثیر داشت ؟

از اول مهر ماه همزمان با نیمه ی اول دوازدهم دهم رو بخون با نیمه دوم دوازدهم پایه یازدهم رو

با برنامه آزمون آزمایشی پیش برم خوبه ؟ الان تو این تایم چی کار  کنم ؟