2777
2789
عنوان

رشد جنین در7هفته

261 بازدید | 7 پست

سلام من دوقلوبارداربودم هفته پنج بخاطردرد شدید بستری شدم وباانجام سونو متوجه شدن که یکی خارج ازرحمه وازداخل خونریزی شکمی کردم مجبورشدن عملم کنن خارج از رحمی رو دراوردن ولی اون یکی توی رحمم بود دکترگفت باید دوهفته دیگه سونوبدی ببینی قلبش تشکیل شده یانه دیروز سونودادم هفت هفته هستم دکترگفت رشدی نکرده وقلبش تشکیل نشده گفت ده روز دیگه صبرکن جواب نهایی بهت میدیم حالا بنظرتون تو این ده روز میشه جنین رشدکنه خودم که اصلا امید ندارم میگم دیگه توی هفته 7 بارداری باید یکم رشد میکرد وقلبش تشکیل میشد نظرشماچیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم دوست من هم تو فک کنم ۲ماه اینا رفت سونو داد.بهش گفت باردار هستی ولی نطفه تشکیل نشده🤤🤤🤤🤤 یه چیز عجیب و غریب😲😞 ولی بهش دارو داد.بعد که رفت سونو گفت قلبش تشکیل شده و مشکلی نداره.برای خودمم خیلی عجیب بود کلا!! ولی الان ۷ماهه با اداره و بچشم سالمه😊

خدای عزیزم.ازت معجزه ای میخوام که اشک شوقمو جاری کنه... خدایا من چشم انتظار حاجت رواییم...همونطورکه فرمودی: فالله علی کلّ شیء قدیر.. دوست عزیز یه صلوات مهمونم میکنی؟؟ ممنونم😘 انشاالله یه روز بیام و اعلام کنم که خدایا شکرررتتتت که صدامو شنیدی و دعامو اجابت کردی😍😍😍😍چه روزی بشه اون روز!😊😊😊😍😍😍😍😄😄😄😄 معجزه ها هرروز رخ میدن...خدایا بازم برام معجزه کن❤

بارداره....

خدای عزیزم.ازت معجزه ای میخوام که اشک شوقمو جاری کنه... خدایا من چشم انتظار حاجت رواییم...همونطورکه فرمودی: فالله علی کلّ شیء قدیر.. دوست عزیز یه صلوات مهمونم میکنی؟؟ ممنونم😘 انشاالله یه روز بیام و اعلام کنم که خدایا شکرررتتتت که صدامو شنیدی و دعامو اجابت کردی😍😍😍😍چه روزی بشه اون روز!😊😊😊😍😍😍😍😄😄😄😄 معجزه ها هرروز رخ میدن...خدایا بازم برام معجزه کن❤