2777
2789

سلام روزتون بخیر .. من یه مدته خیلی زود از کوره در میرم و خیلییی زیاد عصبی میشم سر کوچیکترین مسائل و خیلی زود تحت تأثیر حرفای بقیه قرار میگیرم و همش تو خودمم و گریه میکنم و از ۲۴ ساعت روز بیشتر از نصفش غم دارم  با بقیه دعوا میگیرم بد بین شدم دارم کلافه میشم از دست خودم می‌خوام هرچی زودتر از شر این مشکل راحت شم به نظرتون برم روانپزشک قرصی تجویز می‌کنه که از این شرایط یکم در بیام ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید به کمکتون نیاز دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم فکر هم نکن داروی خاصیه یه داروی ساده بهت میده کاملا میتونی کنترلش کنی 

اما مسئله اصلی اینه که ریشه رو پیدا کنی به نظر من بعدش برو پیش یه روانشناس خوب که درصد بیشتری از مشکلت حل شه

واقعا پرداخت هزینه های مشاوره برام غیرممکنه در این حد باشه فقط برم مشکلم و بگم و دارو تجویز کنه برام

کدوم شهری؟ مراکز دانشگاهی مشاور با هزینه کم دارن ولی دقیق نمیدونم چجوریه. اگه بیمارستان اعصاب و روان دارید برو بپرس

اونجا فقط واسه بستری نیستا. دکترا تو کلینیک مریض سرپایی ویزیت میکنن

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘