2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد و دولتی

113 بازدید | 5 پست

سلام

دوستان ببخشید یه سوال دارم میگن که دانشگاه دولتی شهریه نمیدی ولی برای آزاد شهریه میدی 

ولی آخرش برای آزاد سازی مدرک دولتی باید پول بدی 

این چطوریاس یکی توضیح میده لطفااا

اگه بعد پایان دانشگاه دولتی بخای بری خارج باید پول بدی مدرکت رو آزاد کنی اما اگه چهار سال بعد فارغ تحصیلی تو کشور بمونی و کار کنی مدرکتو میگیری همینجوری

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دانشگاه آزاد تو پول تصیلتو میدی

ولی دولتی چون دولت هزینه ی تحصیلتو تقبل کرده اگر بخوای مدرکتو آزاد کنی باید به ازای هر ترم یه مبلغ پول که اون سال تعیین شده رو به حساب دولت واریز کنیی. 

آزاد کردن مدرکم برای مهاجرت و ایناس و اگر قصد مهاجرت نداشته باشی لازم نیست هزینه ی آزاد سازی بدی.

شما چون رایگان درس بخونی به اندازه تعداد سالهای تحصیل باید برای دولت کار کنی تا دانشنامه یا مدرک اصیلتو بهت بدن

اگه منطقه ۲ باشی دو برابر؛ و اگر منطقه ۳ باشی ۳ برابر یعنی ۱۲ سال باید کار کنی

حالا اگه بعد فارغ التحیلی دانشنامه و ریزنمراتتو به هر دلیلی نیاز داشتی باید پول سالهایی که درس خوندی رو پرداخت کنی

یا اینکه بری سرکار و با سابقه بیمه دانشنامتو بگیری

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان