2777
2789
عنوان

یعنی خیانت کرده😓

1607 بازدید | 100 پست

سلام.به کمکتون نیاز دارم الان براتون تعریف میکنم😓

بچها شوهر من خیلی خوبه هفت هشت سال منو میخواست از نوجوانیش پنج ساله ازدواج کردیم یه پسر۶ ماهه داریم شوهرم خیلی دوسم داره جفتمون خیلی عاشقانه زندگی میکنیم همه میدونن چقدر همو دوس داریم بخصوص شوهرم،من شکاکم ولی اصلا نمیتونم باور کنم خیانت بکنه فقط تو دلم شک دارم و همیشه چکش میکنم خودشم میدونه و گوشیشو اصلا ازم نمیگیره ولی خب جای دور سرکاره من رفتم روبیکاش یه شماره دیدم که به اسم رفیقش ثبت بود ولی پروفایل یه دختر جوون بود تو مخاطبینش اون اسمو سرچ کردم ولی شمارش نبود حذف کرده بود انگار،به شماره زنگ زدم یه زنه گفت الو هم زبون خودمون هم بود ولی انگار صداش بزرگ بود یعنی سنش بالا بود ولی پروفایلش دختر جوون بود،الان نمیدونم چیکار کنم شک افتاده به جونم ک اون کیه چرا شوهرم به اسم پسر سیوش کرده بود چرا شمارشو حذف کرد به گوشی شوهرم زنگ زدم قطع کردم پیام داد فوش دادم گفتم چته و اینا اشتباه گرفتم دیگه جواب نداد،بنظرتون از کجا و چجوری بفهمم کیه؟از خودش بپرسم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلااا ب روی خودش نیار سیاست داشته باش

خب اصلا نمیتونم بفهمم کیه هر چقدر فکرمیکنم نمیدونم ازکجا باید بفهمم،میگم نه چیزی نیست ولی چرا به اسم پسر ذخیره کرد؟چرا حذف کرد؟چرا زنه صداش شبیه بالای ۳۰ ۳۵ بود؟شوهرم ۲۶ سالشه

دیوونه ای؟یوقت نگیا اگه اشتباه کرده باشی هم دیگه مخفی کاری میکنه هم از چشمش می افتی مخفی زنه رو چک کن لو نده ندا اگه بفهمن قبح کار ریخته راحت میرن سراغش به اینایی که میگن بپرس گوش نده من تجربه دارم راه و عوض میکنه اگر سوال کنی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
خب اصلا نمیتونم بفهمم کیه هر چقدر فکرمیکنم نمیدونم ازکجا باید بفهمم،میگم نه چیزی نیست ولی چرا به اسم ...

اصلا چیزی هم باشه شوهرت فک کردی به روش بیاری راستشو بهت میگه؟ نه فقط حواسش بیشتر. جمع میکنه ک مخفی کنه

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
خب اصلا نمیتونم بفهمم کیه هر چقدر فکرمیکنم نمیدونم ازکجا باید بفهمم،میگم نه چیزی نیست ولی چرا به اسم ...

خانم ها کنجکاون. نمیتونی اینجا سیاست بکار ببری.مستقیم بپرس بجای نوش خوار ذهنی .بعدش میگه دوست فلان اداره یا چی هست شماره مادرشه .تو هم به ظاهر قبول کن بگو آهان حالا فکر کردم کیه .

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه