2777
2789

سلام دوستان

خواستم ببینم واقعا بعضی دوستان چرا انقدر حسادت میکنن. عنوان رو اینجوری نوشتم گفتم شاید جایز نیست از نظر سایت اسم بازی رو بگم .  دوستان عزیز هم دقت کنن برای حفظ کاربریشون چیزی نگن که خدای نکرده کسی تعلیق بشه. متشکرم. چون حرف اصلی من سر یک بازی خاص نیست سر یک اخلاق بد در ما ایرانی ها هست.

ببینید دو حالت داره یا یک بازی ای لیست میشه و اون بازی اصلا بازی فوتبال مجازی بگیم اسمش،  و یک سری با بازی کردن یه پولی هرچند کم درمیارن و در یه راهی که صلاح خودشون میدونن خرج میکنن

یک بازی ای هم لیست نمیشه و اونایی که نصب کرده بودن و بازی میکردن حالا میبینن نه واقعا چیزی ازش درنمیاد و فقط برا سرگرمی بوده.

حالا حرف من با کسانی هست که نشستن صبح تا شب اونایی که بازی میکردن و امید داشتن رو مسخره میکنن. عزیزای دل هیچ بازی ای باعث پولدار شدن کسی نمیشه اگر اینجور بود مردم دنیا هیچکس کار نمیکرد همه مینشستن خونه و با تلفن بازی پولدار میشدن. اما....... !!  اما اگر بعضی ها زمانش رو دارن، حوصله ش رو دارن و امید دارن و حتی امید اندک باشه برای کسب درامد ، و بازی رو انجام میدن چرا مسخره شون میکنید؟؟؟  قطعا اگر در اخر کار یک بازی ای باعث شه که به کاربرانش پولی داده شه پول زیادی نخواهد بود اما ممکنه برای یک نفر یک میلیون تومن هم یک میلیون باشه.  نه به کسی ضرری زده نه مال کسیو خورده نه از زمان شما کاسته شده فقط اون بنده خدا خودش زمان خرج کرده ولی از جیب شما که چیزی نمیره

من اینجوری برداشت کردم که متاسفانه  بسیاری از ما ایرانیها وقتی خودمون یک کاری رو انجام ندادیم و یا اعتقادی بهش نداشتیم دلمون میخواد اون کار به نتیجه نرسه تا نفس راحتی بکشیم و بگیم هاها دیدید ما راست میگفتیم !!و کسایی که بازی کردن هم سودی نبینند و ما خوشحال شیم چون اگر اونها پول و درامدی بهشون برسه ما حرص میخوریم که چرا ما بازی نکردیم.  این واقعا جز بخل چیز دیگری نیس.  یه کم مهربونتر باشید بد نیست به نظرم. و در دایره ی دوستان واقعی و مجازی همدیگه رو نکوبید و مسخره نکنید. مرسی.