2777
2789
عنوان

به جاریم بد گفتم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 18 پست
یعنی ماشین شما با اونا مشترک هست؟ یا اینکه ازتون قرض میگیره؟

نه ماشین شوهرمو گفتم(ماشین مال شوهرمه باهاشون شریک اینا نیستیم).... گفتم شوهرم ماشینشو تند تند میبره کارواش

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

فک نمیکنم بد باشه چون منم میگم ماشینشو😂

ماشین شوهرتو؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست بالامم بخون نظر بده

عزیزم تنها چیزی که به فکرم میرسه اینه که هرچه زودتر‌ پیش تراپیست بری چون‌ اینطور که پیداست دچار وسواس فکری خیلی شدید هستی ، و اگه از الان ریشه یابی و درمان نکنی مطمئن باشه خیلی گسترده تر میشه و خدایی نکرده کل زندگیت با اختلال مواجه میشه. امیدوارم از حرفم ناراحت نشی چون یه توصیه دوستانه و خواهرانه بود فقط همین.