2777
2789
عنوان

بده دختر نوزده ساله اصلاح کنه

188 بازدید | 18 پست

شما تو خانوادتون بد میدونین؟ من به نظر خودم اصلا عیبی نداره ولی حوصله حرف بقیه رو واقعا ندارم از یه طرف میگم باشه قبل دانشگاه از یه طرف امشب مهمونی دعوتیم همه هم هستن هی وسوسه میشم برم اصلاح البته من منظورم ابروعه چون ابروهام پیوندیه خیلیم تابلو میشم ک دست زدم😂

نه بد نمیدونیم اصلاااااااااا

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم این عیبه که یه دختر ۱۹ ساله هنوز سیبیل و پیوند داشته باشه

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
ابروهام رو دست نزدم😶

خیلی اشتباه کردی واقعا 

من متولد ۶۸ ام اون زمانم اینجوری نبود که برنداریم ولی خواهرم دهه پنجاه بود برنداشت تا عروس شد هرچند اون ابروهاش کم پشت بود و سن کم‌عروس شد

نه بابا جز نظافت به حساب میاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس