2777
2789

سلام خانوما تو تاپیک قبلیم جریان رو توضیح دادم

اتفاقی متوجه شدم همسرم بعد از چندین سال دوباره اسم دوست دختر سابقش رو سرچ کرده توی اینستا

به روش اوردم و حسابی دعواش کردم ، دهنشو باز نکرد یه کلمه حرف بزنه نه دلیلی اورد نه توجیهی کرد نه از خودش دفاع کرد هیچی ، من خونه‌ی مامانم اینا موندم و اون رفت خونه‌ی خودمون که یه شهر دیگه‌ست

بعد از یک هفته امروز قراره بیاد ، نمیدونم باید چجوری باهاش رفتار کنم دوباره ، رفتنی بهش گفتم یجوری برو که دیگه هیچ اثری ازت نباشه توی زندگیم … نمیدونم الان بازم پافشاری کنم روی دعوا و ادامه بدم بحث رو یا نا نرم رفتار کنم و کوتاه بیام دیگه 🥲💔

همه کنجکاون ببینن به کجا رسیده اکس شون بیخیال شو 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا میخواسته یک نگاه بکنه عزیزم اینقدر سختگیری میکنی خوب نیس

نمیخواسته نگاه کنه درمورد همه چیز خوشبین نباش فقط من ذات خراب مردا رو میشناسم

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

ولش کن فعلا... میدونی چیه بعضی ها سر کنجکاوی اینکارو میکنن ک ببینن مثلا چ شکل شده و چکار مثلا کردن ولی در واقع نمیخوان ک باهاش باشن ک.. 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

بگم آقای محترم گذشته هر چی بود تمام شد خط بکش  بگو منم اسم دوست پسر گذشته بیارم خوبه   چون به غیرتش بر میخوره و متوجه اشتباهش میشه بگو اگه مخوای دنبال گیر گذشته باشی خب اشتباه کردی با من ازدواج کردی 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
حالا میخواسته یک نگاه بکنه عزیزم اینقدر سختگیری میکنی خوب نیس

اخه میگم بعد از اینهمه سال چرا باید یادش بیوفته ؟

یه بارم سرچ نکرده بوده ، اینقدر بود که اسم اولش رو زدم همون بالا اول از همه اورد

از همین نگاه کردنا شروع میشه

اتفاقا به روش آورده دعواش کزده قهر کرده اون اگه کاری هم نکرده باشه بیشتر میره انجام میده چون به هرحال ذاره تنبیه میشه 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤