2777
2789
عنوان

مرغ زرشک پلو چجوری بپزم

105 بازدید | 12 پست

مرغشو بگید چجوری درست کنم که بو نده. تا حالا درست نکردم بیاید بگید کدبانوها

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

اول یکی دو جوش بده و کفش رو بگیر . 

بعد سرخش کن و روش سس مورد نظرتو بریز و بذار جا بیفته. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یکی دو جوش بده و کفش رو بگیر . بعد سرخش کن و روش سس مورد نظرتو بریز و بذار جا بیفته.

سس مورد نظر چیه؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

تو آب سرد بزار مرغا بجوشه یه جوش زد خاموش کن آبشو خالی کن روغن داغ کن بعد به مرغا زردچوبه بزن بزار قشنگ سرخ بشن بعدش پیاز ریز کن با  فلفل دلمه سرخ کن و یدونه هویج خرد شده هم اضافه کن رب بزن همه رو بریز تو قابلمه آب بریز با شعله کم بزار ۳ساعت بپزه در آخر یه کم زعفرون هم بزن 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
سس مورد نظر چیه؟

پیاز ، رب، ابلیمو، ادویه هویج و فلفل دلمه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
تو آب سرد بزار مرغا بجوشه یه جوش زد خاموش کن آبشو خالی کن روغن داغ کن بعد به مرغا زردچوبه بزن بزار ق ...

مرسی، اولش توی اب جوش زردچوبه و پیاز نزنم؟

مرسی، اولش توی اب جوش زردچوبه و پیاز نزنم؟

نه احتیاجی نیست دیدی که جوشید زود خاموش کن  با زردچوبه که مرغو سرخ میکنی هم بوی بد نمیده هم طلایی تر میشه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
نه احتیاجی نیست دیدی که جوشید زود خاموش کن با زردچوبه که مرغو سرخ میکنی هم بوی بد نمیده هم طلایی تر ...

مرسی عزیزم همینطوری که گفتی درست میکنم