2777
2789
عنوان

بچه ی خوهر شوهرم با سیزده سال سن

410 بازدید | 21 پست

قدش تقریبا ۱۶۷ شایدم بیشتر میشه سینه هاش کمی رشد کرده و سوتین نمیبنده با یه وضعی میره هر روز توی کوچه خیابون بازی میکنه پسرا و مردا یه جوری بهش نگاه میکنن هرچی هم به خواهر شوهرم میگیم لااقل یه سوتین ببنده زشته اصلا گوش نمیده میگه بچه است ولی اونقد قد بلند و درشته نسبت به همسن و سالاش که انگار بیست سالشه شوهرمم هرچی میگه انگار نه انگار ،دیدید دوروبرتون اینجور بچه ای  رو ؟چه فکری میکنید راجع به مادرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجع به مادرش فکر می کنم بهتر از هر کسی درباره بچه ش تصمیم می گیرهولی درباره زنداییش فکر می کنم چرا ...

چون از بچگی از دو سالگیش پیش من بوده و بزرگ شده و مادرش چون پی گشتن با رفیقاش بود و مطلقه بچه رو پیش من میزاشت حق مادری گردنش دارم

چرا جبهه میگیرین راس میگه دیگه بچه رو یه عده زاییدن فقط پرتش کردن توو جامعه مثل سگ ولگرد که صاحب نداره،خب فردا همین بچه مورد تجاوز ،آزار اذیت...قرار میگیره ،اون ننه مرده اش باید بفکرش باشه،حجاب نه ولی یه پوشش معقول 

یک خوشگل منو لایک کنه

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
چون از بچگی از دو سالگیش پیش من بوده و بزرگ شده و مادرش چون پی گشتن با رفیقاش بود و مطلقه بچه رو پیش ...

آدم درباره کسی که حق مادری به گردنش داره اینقدر زشت و جنسیت زده صحبت نمی کنه

درباره یه دختر بچه 13 ساله صحبت می کنید نه یه خانم بالغ 30 ساله

اون بچه روحیه کاملا بچگانه داره که میره بیرون و بازی می کنه 

با دخالت نابجای شما برای سریعتر هل دادنش به دنیای بزرگترها این بچه به شدت آسیب می بینه

برای تسویه حساب حق مادری دنبال راه دیگه ای باشید

چرا جبهه میگیرین راس میگه دیگه بچه رو یه عده زاییدن فقط پرتش کردن توو جامعه مثل سگ ولگرد که صاحب ندا ...

به خدا چون یه جورایی حق مادری گردن بچه اش دارم نگرانشم خیلی بده حتی برادر شوهرام دیدن وایمیسته سر چهارراه ماشینا بهش بوق میزدن ولی کسی جرات نمیکنه به مادرش حرفی بزنه خیلی وحشتناک عصبی و سلیطه است