2821
2789

...نمیدونم...نترس حامله نیستی😅

شوخی کردم...عزیزم تنبلی تخمدان نداری؟

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه داشتی؟

میگه مجرده

تنبلی تخمدان داره فک کنم

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
میگه مجردهتنبلی تخمدان داره فک کنم

عزیزم میشه آدم مجرد هم رابطه داشته باشه پرسیدم همینطوری 

ب احتمال زیاد تنبلی تخمدان داری برو اورژانس واست یک آمپول بنویسه

عزیزم میشه آدم مجرد هم رابطه داشته باشه پرسیدم همینطوری ب احتمال زیاد تنبلی تخمدان داری برو اورژانس ...

اولی تاپیک بود..از ۱۴۰۲ عضو هست..نمیدونم سرکاری بود میخواست منحرف کنه  بعد دید کسی نمیاد حوصله ادامه نداشت..یا چی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز