2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
بابتش متاسفم..واقعا دردناکه که حمایتی از جانب خانوادت نداشته باشی...ولی نمیشه واسه گذشته و خانواده ا ...

مشکل اینه که ادم ارومی نیستم

ادم بااعتماد بنفس و با سیاستی نیستم

جسارت‌ انجام کاری رو ندارم

مسئولیت مهمی توی یک شرکت دارم اما بخاطر اینک اعتماد بنفس ندارم، میترسم نظر بدم و..... دارم از دستش میدم

متاسفانه پرخاشگر هم شدم

ادمی ک عصبیه تمرکز نداره

نمیتونه درست برخورد کنه

حتی با وجود روانشناسم چیزی حل نشد

و اینکه چرا توی کارت موفق نیستی؟خودت اینطور حس میکنی یا عملکردت بده؟

عملکرد خوبی ندارم

من بخاطرش خیلی تلاش کردم

کلی دوره شرکت کردم و‌همشو بخاطر اینک شرایط مالی مناسبی نداشتم ب صورت اقساطی انجام دادم

حتی بخاطر مشکل تمرکزم ازمایش دادم و ویتامین میخورم

منظورم اینه همه تلاشمو میکنمم

ولی متاسفانه چون همچنان توی همون محیطم هیچ تاثیری نداره و حتی حمایت هم نمیشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینه که ادم ارومی نیستمادم بااعتماد بنفس و با سیاستی نیستمجسارت‌ انجام کاری رو ندارممسئولیت مهم ...

ببین باور کن اینا همه چیزایی که توی ذهن خودته..هیچکس نمیتونه بشنوشون و در عین حال مثل تو فکر نمیکنه.

همه ی ادمای دور و برت مثل تو یه انسان زندن و دارن زندگی میکنن.مگه تو مدام دیگرانو زیر نظر داری و اهمیت میدی که چی میگن.چی میپوشن.چجوری رفتار میکنن و...

شاید باورت نشه ولی دیگران هم دقیقا همین حسو نسبت به تو دارن.هیچکس اهمیت نمیده که چرا فلان حرفو زدی

اصلا از یه موضوع کوچیک شروع کنیم.تو میری و نظرت توی امور مختلف محل کارت ارایه میدی خب چه اشکالی داره؟توام مثل بقیه؟

اومدیمو نظرت اشتباه بود یا حتی رفتارت نادرست..مگه ادما اشتباه نمیکنن؟قراره دنیا تمو بشه یا کسی تنبیهت کنه؟

همه ی اینا باورهای خودته.

عملکرد خوبی ندارممن بخاطرش خیلی تلاش کردمکلی دوره شرکت کردم و‌همشو بخاطر اینک شرایط مالی مناسبی نداش ...

احتمالا افسردگی داری..حتماباید با دکتر صحبت کنی و در صورت نیاز قرص مصرف کنی

حتما راه درست حالتو بهتر میکنه

ببین باور کن اینا همه چیزایی که توی ذهن خودته..هیچکس نمیتونه بشنوشون و در عین حال مثل تو فکر نمیکنه. ...

حرفتو قبول دارم 

ولی با باورهام هیچکارکنم؟

وقتی سعی میکنم تغییرش بدم و شب دوباره میرم توی همون خونه و کنارهمون ادما

شاید اگه هرروز نمیدیدمشون خیلی از مشکلاتم حل میشد

حرفتو قبول دارم ولی با باورهام هیچکارکنم؟وقتی سعی میکنم تغییرش بدم و شب دوباره میرم توی همون خونه و ...

تاحالا باهاشون صحبت کردی ؟که چرا این رفتار رو باهات دارن یا تمایز قایل میشن و...

تاحالا باهاشون صحبت کردی ؟که چرا این رفتار رو باهات دارن یا تمایز قایل میشن و...

باورت میشه توی خونه ما کلا نمیشه حرف زد چون دعوا میشه؟

اونا ک معتقدن هیچکار بدی نکردن

باورت میشه توی خونه ما کلا نمیشه حرف زد چون دعوا میشه؟اونا ک معتقدن هیچکار بدی نکردن

واقعا نمیدونم باید چی بگم.بگم تحملشون کن؟فعلا تنها راهت همینه چون داری باهاشون زندگی میکنی

سعی کن حال خودتو خوب کنی و یاد بهشون اهمیت نده.روی رشد خودت تمرکز کن

زیاد از حرفای انگیزشی خوشم نمیاد و واقعیت قشنگ تره به نظرم

ولی یه استاد داشتم که میگفت توی تاریکترین نقطه ی شبه که اولین بارقه های خورشید خودشو نشون میده و من واقعا باورش کردم.