2777
2789
عنوان

همین الان بهش پیام بده

406 بازدید | 14 پست

از بودنش تشکر کن

یا به زبون خودت اظهار عشق کن اگه کدورتی هست پیش قدم شو برای آشتی بعد از واکنشش عکس بذار.

کنار هم حالمون خوب بشه.

خودم اولین نفر میذارم.

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

دو شب پیش تمومش کردم💔🥲

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین غلطا رو کردم و برا خودم ارزش نذاشتم ک فک کرد کیه و با بی توجهی هاش نابودم کرد و آخر هم رفت

هیچ وقت اجازه ندادم اون بیاد نازمو بکشه 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

نیاز نیست....از درخواست هایی که از صبح علی الطلوع شروع کرده مشخصه حالش خوبه🤣🤣🤣 پرو میشه دیگه من پیام بدم🤣🤣🤣

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

حتی اگر همسرت هم باشه باید از راه درست کدورت رو کنار گذاشت و .... ! 

همسر هم نباشه که کلا قضیه فرق می‌کنه 😂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

حوصلشو ندارم .چن روزه از بچه های مریضم مراقبت میکنم الان خودم مریض شدم محلم نمیده نمیگه چته چرا بی حوصله ای 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚