2777
2789

بیاین بهم بگین چیکار کنم.یکماه پیش تقریبا سرماخوردو بعدش یه تب یک هفته ای و اسهال.داشت خوب میشد دفعش کم شده بود که دوباره همونور شد.چندبار بردم پیش فوق تخصص اطفال گوارشو آزمایشو...میگن پرزای رودش ملتهب شده.دارو هم ندادن.چیکار کنم که زودتر خوب شه؟بچم اذیته خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. پسرم بوده اینطور. طولانی شده بود. غذاهاشو مراعات کن. کته با ماست، جوجه کباب، سیب آب بگیر بده بخوره. فقط اینارو بده ان شاالله خوب میشه. 

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

ببین اگه غذا میتونه بخوره ...هویج رو آبپز کن بده بخوره ..تخم مرغ آبپز... پودر سنجد بریز تووماست.. دوغ . کیدی لاکت.ماست پربیوتیک دار عالیه..‌ 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
منم پسرم تب داره امشب تازه تبش اومده پایین متاسفم نمیتونم کمکت کنم

آخه بعضی از خانوما راهکارای خونگی بلدن گفتم شاید کسی کمکم کنه.عزیزم مواظبش باش به هوای تب سرماش ندی.گوشیتم کوک کن یه رب نیم سلعتی یه بار چکش کن.من سری قبل تب پسرم 40ونیم بود ولی این سری تا 39ونیم رفت

دارو هم آنتی بیوتیک میخورد. کوتریمسازول یا مترینیدازول و.... اما رژیم غذایشو دقت کن حتما. صبحونه تخم مرغ و سیب زمینی آبپز بده. چرب و.... اصلا

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

موز با پودر سنجد و رنده سیب... دخار من یهفته بخاطر بیرون رویی شدید و تهوع بستری شد ...دیدم با دارو و تو بیمارستان هیچ فرقی نکرد‌.اورد خونه همینارو داره صبحش خوب خوب بود‌. راستی کته ماست ...

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

خوب پس همینارو بدهد..دختر من دقیق فردای تولدش بستری شد.‌‌ 

موز با پودر سنجد و رنده سیب... دخار من یهفته بخاطر بیرون رویی شدید و تهوع بستری شد ...دیدم با دارو و ...

عزیزم من خودم خونده بودم ک رنده سیب برا شکم رویی خوبه اما دکترش گفت نه اون ک بدتر میکنه برا بچه فقط آب سیب. نمیدونم والله. من ک اینارو دادم شکر خدا خوبه. 

ممنون عزیزم حتما.مرسی از راهنماییت

خواهش میکنم گلم. ان شاالله زودی خوب شه کوچولوت واقعا عذابه برام بچه مریض میشه.