2777
2789
عنوان

ماه اخر بارداری و تشنگی بیش ازحد

15147 بازدید | 34 پست

سلام کسی هم مثل من توهفته های آخر بارداری آب زیاد میخوره ازطرفی تکرر ادرار کشته منو ازطرفی هم جدیدا آب زیاد میخورم علتش چیه آخه😓

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

دیابت نداری؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه قند نداشتم اما آخرین آزمایشی که دادم هفت ماهم بود الان تازه رفتم تو هفته 36

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
منم اینطوری بودم. خیلی نوشیدنی میخوردم ولی حواسم بود شیرینیجات زیاد نخورم. کلا عطشم رفع نمیشد. دیابت ...

دلیلش و نفهمیدی ؟

منم تشنم میشه تکرر ادرارم توبارداری طبیعیه اونم ماه اخر من هفته 39 ام

اره از تکرر ادار خیالم راحته میدونم طبیعیه اما زیاد تشنم میشه مثلا الانم هوا خوبه گرم نیس