2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

347 بازدید | 40 پست

کار همسر من با داداش یکی هست یعنی باهم کار میکنن بعد پولشو تقسیم میکنن، همسر من و یکی از داداشاش از صبح تا شب سر کارن اون یکی یا می‌خوابه یا بازنش  می‌ره اینو رو اونور،زنش کلاس ثبت نام کرده هی می‌بره میاره منم با دوتا بچه چپیدم تو خونه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با توجه به عرف جامعه ایشون که شریک مال هستن و فعالیتی ندارن باید سود کمتری بهشون داده بشه و سهم بیشتر سود برای شماست 

ولیکن باید هر چه زودتر این توافقات مکتوب بشه و سهم هر کدام مشخص باشه وگرنه بعدا اثبات این سهم شراکت بسیار مشکل و هزینه بر خواهد بود 

خب اینکه شما دوتا بچه داری و بخاطر اونا نمیتونی هیچ فعالیتی کنی تقصیر جاری نیست توهم بروکلاس والا اگه جاریت اعتراضی کرد 

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
با توجه به عرف جامعه ایشون که شریک مال هستن و فعالیتی ندارن باید سود کمتری بهشون داده بشه و سهم بیشت ...

نمیشه ،هیچ کدوم نمیشه من چیکار کنم واقعا ،زورم میاد همسرم کار کنند پیش من و بچه هایش نباشه اونم زنشو بچرخونه ،اینجا میگن حسادت ولی این حسادت هست ،اکه زن اون جای من بود شوهرشو از زندگی ساقط میکرد 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خب اینکه شما دوتا بچه داری و بخاطر اونا نمیتونی هیچ فعالیتی کنی تقصیر جاری نیست توهم بروکلاس والا اگ ...

بیا، ببین پس کی به کارت برسه پول بیاره منم باید شوهر ببره بیاره چون تو شهر دیگه باید بریم

خب اینکه شما دوتا بچه داری و بخاطر اونا نمیتونی هیچ فعالیتی کنی تقصیر جاری نیست توهم بروکلاس والا اگ ...

من نمی‌گم تقصیر جاری هست شوهرش بره سرکار جاریم هر غلطی میخواد بره بکنه چرا شوهر من باید جون بکنه اونا برن خوش بگذرونن،شما باشی قبول میکنی همچین شرایطی رو حتما ،افرین به شما که فرشته این واقعا

نمیشه ،هیچ کدوم نمیشه من چیکار کنم واقعا ،زورم میاد همسرم کار کنند پیش من و بچه هایش نباشه اونم زنشو ...

بله و حق شما و همسرتون هست که ایشون دارن سو استفاده میکنن 

در ابتدای کار شما یک توافق شراکت نامه دست نویس تهیه کنید که هر کس چقدر سرمایه آورده و چه مدت ساعت ملزم هست بیاد کار انجام بده و چقدر سود ببره 

بعد اگه حاضر نشد بیاد سرکارش از زمان کاری کم شه و سود کمتری بگیره و قابل اثبات باشه

بیا، ببین پس کی به کارت برسه پول بیاره منم باید شوهر ببره بیاره چون تو شهر دیگه باید بریم

ببین جاریت زرنگه توهم زرنگ باش اینقدر اینجوری فکر کردی همه مسوولیت ها افتاده گردن شوهرت،برادرشوهرتم گشاد شده تو کلاس ثبت نام کن شوهرت مجبور میشه ببردت وبرادرشوهرتو بزارن مغازه باهم توافق کنند که هروقت هرکدوم کارداشتی اونیکی وایسه جاش

بله و حق شما و همسرتون هست که ایشون دارن سو استفاده میکنن در ابتدای کار شما یک توافق شراکت نامه دست ...

باهاش حرفم زدن نیومده ،شوهرم از باباش خجالت می‌کشه میگه برادریمون بهم میخوره ،ولی به ا من دارم از درون می‌سوزم کاش کسی من و درک میکرد ،منم دوست دارم شوهر پیش خودم و بچه هام باشه 😔

کلا با دوتا بچه نمیشه کلاس رفت .باید کار دیگه ایی کرد اونم اینکه همسرتون خودش متوجه اشتباهش بشه و با برادراش صحبت کنه .مثلا یه هفته ایشون کار کنه و هفته بعد اون یکی و ... 

برای اینکه متوجه بشن هم شما باید پیش قدم بشی و با همسرت صحبت کنی که من خسته شدم بریم مثلا مسافرت یکی دو روز یا چیزای از این دست . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
منم عموم شریک بابامه ولی اصلا سر کار نمی ایسته پدرم عصبیه ازش نمیدونه چکار کنه پولاشونو هم تقسیم میک ...

نمیدونی خیلی سخته ببینی شوهرت داره حمالی کس دیگه ای رو میکنه

ببین جاریت زرنگه توهم زرنگ باش اینقدر اینجوری فکر کردی همه مسوولیت ها افتاده گردن شوهرت،برادرشوهرتم ...

خیلی شرایط سختیه خیلی ،عصبی میشم ،گریه میکنم ،شب وروزم شده گریه ،یکی کیفشو میبینی مام اینجا زندگیمون شده زهر مار

من نمی‌گم تقصیر جاری هست شوهرش بره سرکار جاریم هر غلطی میخواد بره بکنه چرا شوهر من باید جون بکنه اون ...

نه من این شرایط وقبول نمیکنم حرف من اینه که تقصیر جاری نیست اون داره به زندگی عادی خودش میرسه این شمایی که از خواسته های خودت چشم پوشی میکنی توهم برو دنبال خواسته هات وبرادرشوهر و مجبور کنین که بیاد سرکارش