2777
2789
عنوان

به راهنمایی نیاز دارم 😭

283 بازدید | 21 پست

(ببخشید یکم زیاد شد)

دانشجو ام توی تهران

خودم اهل تهران نیستم

چند ماهی هست با یه پسر که اهل باغ‌ملک توی دانشگاه عاشق هم شدیم

خیلی پسر خوب و مهربونی هستش. همیشه بهم میگه تو نبودی نمی‌دونستم توی این شهر غریب چطوری می‌گذروندم یا میگه انقدر دوستت دارم که روزی فقط یه بار یا دوبار به خانواده ام زنگ میزنم اما به تو باید چهار پنج بار زنگ بزنم یا میگه اگه صدات رو نشنوم روزم به شب نمیرسه

قرار گذاشتیم بعد درس مون با خانواده هامون صحبت کنیم تا اگه خدا بخواد باهم ازدواج کنیم

اما یه مشکلی جدیدا پیدا کردم باهاش

هر وقتی می‌ره شهرش دیگه مثل زمانی که توی دانشگاه زنگ نمیزنه یا ارتباط برقرار نمیکنه

گاهی اوقات شده یه یا چهار روز زنگ نزده

اما من خودم سعی میکنم هر روز زنگ بهش بزنم و احوالش رو بپرسم معمولا هم جواب نمیده یا قطع می‌کنه اما بیشتر اوقات که بهش زنگ میزنم و جواب نمیده یا قطع می‌کنه دوباره خودش زنگ میزنه عذرخواهی میکنه

چندین بار با خودم تصمیم گرفتم بزار امتحانش کنم ببینم تا چقدر دور از من دلتنگم میشه

بهش زنگ نزنم تا چهار پنج روز تماس نمی‌گیره

معمولا وقتی که هر کدوم میریم شهر خودمون تا ده دوازده روز هم رو نمی‌بینیم

این دفعه یکم زیاد شد یک ماهی هست هم رو ندیدیم

بار اول که ترم تموم شد و رفت شهرش گفت مامانم مریض باید توی اصفهان جراحی کنه، منم سعی کردم درکش کنم و این بی اهمیتی اش رو به دل نگرفتم برعکس خیلی بهش زنگ زدم و دلداری دادم بهش

دفعه دوم که ترم تموم شد و برای یک ماهی رفته خوزستان اصلا تماس نمی‌گیره. قبلش بهش به طور غیر مستقیمی گفتم که تماس بگیر فراموشم نکن

این دفعه با خودم تصمیم گرفته بودم با جدیت و عصبانیت باهاش برخورد کنم و بهش بگم تو اصلا چیزی در مورد احساس حالیت میشه؟ نکنه من رو فقط توی دوران دانشگاه میخوای و پات رو میزاری بیرون دانشگاه همه چیز رو فراموش میکنی؟

اما دلم نیومد با هاش تند برخورد کنم

همش با خودم میگم شاید این به خاطره تفاوت های فرهنگی و قومی که با هم داریم

اون خودش میگه ما باغملکی ها خیلی با فامیل ها مون ارتباط داریم فامیل هامون رو جزو خانواده خودمون می‌دونیم

خیلی هم اهل دعوا هستیم و به خاطره همین همیشه درگیر حل کردن مشکلات فامیل و اقوام هستیم

با خودم میگم شاید پاش رو میزاره خونه شون انقدر کار برای پیش میاد که وقت برای من نداره

به نظرتون چیکار کنم؟؟؟

الان از جمعه که باهاش حرف نزدم و شنبه هم که بهش زنگ زدم قطع کرد با خودم گفتم سرش شلوغ یک ساعت دیگه که بهش زنگ زدم جواب نداد دیگه تا الان هم زنگ نزد

به نظرتون این طبیعیه ؟من دارم زیادی خود خوری میکنم؟

باهاش به تندی برخورد کنم و بهش بگم؟

کلا باغملکی ها خصلت شونه که با یه دختری از یه استان دیگه ارتباط میگیرن خیلی اهل تلفن و زنگ زدن و این جور چیز ها نیستن؟

آدمی هستم که اصلا اهل دوست پسر و از جوز چیز ها نیستم

اگه در قلبم رو روی کسی باز کنم ببینم اون قدری که دوستش دارم دوستم نداشته باشه انقدر ناراحت میشم اصلا نمی تونم ببخشمش

این موضوع رو باهاش حل کن 

دلیلی نداره اینجور رفتار کنه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه این خصلت دخترا برام جالب بود که 

اشتباه پسرا رو زود تر از خودشون توجیح میکنید ! 

شاید کار داره 

شاید درگیره 

شاید درگیره مشکلات 

شاید قلاته 

طرف بهونه درست میکنم شما ام شاید ها رو میارید کنارش ؟

آفرین دقیقا درست میگی! 

وقتی دور از خونواده اشه برای ارزش داری چون وقت های حالیش رو پر می‌کنی و سرگرمی خوبی هستی 

وقتی نزدیک عزیزانش هست دیگه تو عزیز نیستی براش! 

اگر این آدم همچین خصلتی داشته باشه که عزیزاش براش مهم هستند و هواشون رو داره 

مگر جز اینه که تو ام جزوی از عزیزانش محسوب میشی ! 

که بهت میگه دوستت دارم و فلان و...

پس با کمال احترام و معذرت 🙏من ر....دم تو این دوست داشتنی که وقتی می‌ره از پیشت فراموش میکنه! 

پس نتیجه گیری چیه ؟

این دوم دوستت نداره و فقط در حد سرگرمی هستش ! 

هیچ عاشقی نمیتونه چند روز از عشقش بی خبر باشه و صحبت نکنه باهاش 😊

واضح نیست ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

شمااهل کجایی?چراباچندتاحرف عاشق میشید،تفاوت فرهنگی.اخرش خوب نیست،باغملکیها لرهستن شمانمیتونی باانهاب ...

من خودم اهل اراکم 

من اصلا توی عمرم باغ‌ملک نرفتم هیچ شناختی ندارم 

گذاشته بودم کم کم آشنا بشم که اینطوری شد

آره لر بختیاری

منم بختیاری ام اره لرا رفت و امد فامیلی زیاد دارن مشکلی براشون پیش بیاد برای هم واسطه گری میکنن ولی اصلااااا ربطی نداره ب اینکه چون سرش گرم رفت و امده نمیتونه ب شما زنگ بزنه یا تلفن شمارو جواب نده بنظرم یکمی شک کن خیلی خوشبین نباش شاید یکیو اونجا داره ک نمیتونه درست جواب شمارو بده حالا یا از فامیل یا غریبه... بهش مستقیم بگو من شک دارم چرا وقتی دانشگاه تنهایی راحت جواب میدی ولی شهر خودتون نه! ایا موردی هست خبریه

همیشه این خصلت دخترا برام جالب بود که اشتباه پسرا رو زود تر از خودشون توجیح میکنید ! شاید کار داره ش ...

با خودم گفتم باهاش کات کنم ولی چون هی توی دانشگاه چشمم به چشمش می افته دلم نمیاد

منم بختیاری ام اره لرا رفت و امد فامیلی زیاد دارن مشکلی براشون پیش بیاد برای هم واسطه گری میکنن ولی ...

یه بار بطور غیر مستقیم بهش گفتم بعد بهم گفت ما لرها بختیاری خیلی اهل تلفن و زنگ اینجور چیز های نیستیم 

منم شناختی ازش نداشتم حرفی نزدم 

کلا قبل از اینکه با هاش آشنا بشم نمی‌دونستم باغ‌ملک چی هست چه برسه به اینکه بدونم چه رسم و رسوم هایی دارن