2777
2789

مثلا میفهمند تو بارداری؛ و هی از فلسفه اوردن موجود بی گناه دراین دنیا میگند. که چرا باید یه فردی به این دنیا بخاطر خودخواهی ما اورده بشه. البته اونا فلسفه و نگاه خودشونو دارند و برام قابل احترامه! اما چرا میگند اینا رو به زن حامله؟ مثل اینه که من به کسی که مهندسی برق قبول شده انرژی منفی بدم چون خودم اون رشته رو دوست ندارم! و توی دلشو خالی کنم! شما تابحال داشتید؟

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی اگه‌ بدونم ک اونم نظر‌خودشو داره تواین موضوع دیگه حل‌شدس. بگه .

منم به نظرش احترام میذارم

اما جلوی ی زنی که بارداره گفتن اینا جالبه؟ نمیخام بگم ما حساسیم یا چی. اتفاقا من فکر میکنم من قویترم شدم! اما دقیقا شبیه به همون رشته که مثالشو زدم! خب جلو روی طرف چرا میگه

چش نداره ببینه از ک ون ....سوزش میگه همین حرفارو به من خاهر شوهرم میگفت تا فهمید حامله ام بعد دوماه حامله شد. 

انقدر فهم شعور داشتم که به روش نیاوردم که تو تا دیروز میگفتی تو این بی پولی و دنیای کثیف چرا باید یه طفل معصوم بیاد . هیچی نگفتم  تا گفتن حاملس گفتم طفلک هم پا به این دنیا میزاره فهمید حرفمو.

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

افراد منفی باف و انرژی منفی و افسرده که همه عالم و آدم رو مسیول بدبختی خودشون میدونن به جز خودشون رو دور و بر خودت نگه ندار من باشم به همچین خزعبلاتی گوش هم نمیدم واقعا چه برسه به اینکه روم اثر بذاره 

هر کسی نقش خودشو واسه لذت بردن و پیشرفت و رشد خودش باید توی زندگیش بازی کنه

این ژست های بی معنی منفعلانه که محصول عدم مسیولیت پذیری و خرد هست رو باید واسه خودشون نگه دارن اگر این فهم رو ندارن میتونی بهشون منتقل کنی که به تراپیست مراجعه کنن و به فکر درمان خودشون باشن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نظرم اینه که بهتره سرشونو از ماتحت دیگران بکشن بیرون

من خیلی توی دلم خالی شد! مثلا گفت ادما بخاطر خودخواهی ی بچه مظلومو میارند

تو دنیای بدی ها😔 

من با اگاهی باردار شدم ولی گاهی این حرفا یکم ممکنه ادمو ناراحت کنه

منم به نظرش احترام میذارماما جلوی ی زنی که بارداره گفتن اینا جالبه؟ نمیخام بگم ما حساسیم یا چی. اتفا ...

واسه همین جمله بندیمو اونجوری‌گفتم. دیگه وقتی‌قوی‌شده باشی‌تو این چیزا کاری‌نداری‌ کی‌چی‌بگه. ی‌حرف‌مثل‌خرفای‌دیگه. توجه نکن .‌ اون فکرش اینه دیگه. ضرری ام نمیزنه ب‌‌کسی. 

parasoo1989@
چش نداره ببینه از ک ون ....سوزش میگه همین حرفارو به من خاهر شوهرم میگفت تا فهمید حامله ام بعد دوماه ...

تو خیلی بزرگواری کردی که نگفتی!💙

افراد منفی باف و انرژی منفی و افسرده که همه عالم و آدم رو مسیول بدبختی خودشون میدونن به جز خودشون رو ...

چقدر قشنگ گفتی! واقعا🌹🌹