2777
2789
عنوان

❌❌❌باردارها و ترسوها نیان 👈🏻👈🏻ترسناکه ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای امضاتون صلوات فرستادم دعای شماگیراست ازته دلت دعاکن برام پول وثروت به زندگیم بیاد کارمون جورشه ...

ذکر استغفار امام صادق رو توصیه میکنم بخون

برای افزون مال و علم مجربه 

سوره واقعه رو هم قبل از خواب بخونی آثار عجیبی داره 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
الان اینقدر که تو هالیود و اروپا فیلم ترسناک و جن و شیاطین و... اینا ساخته میشه و بابه تو جاهای دیگه ...

امام علی در اصل زندانیشون کرده ولی آدما برای راحت شدن کارشون دعا میگیرن طلسم مینوسن و تو این زمانه خیلی دیده میشن و راحت به چش میان .مثلا همین فیلم ترسناکا که میبینم بعضیاش طلسم دارن ما که میبینیم جن آزاد میشه و...بحث طولانیه

چشم ممنون اما شماهم برام دعاکن لطفا

حتما عزیزم 

الهی کار هات آنقدر خوب پیش بره ماهی ۲۰۰میلیون به بالا پول دربیاری

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان اینقدر که تو هالیود و اروپا فیلم ترسناک و جن و شیاطین و... اینا ساخته میشه و بابه تو جاهای دیگه ...

پس با این حساب باشه من هم دیدم 

میخواستم بدونم توهمه  خوابه یا نه میتونه باشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
امام علی در اصل زندانیشون کرده ولی آدما برای راحت شدن کارشون دعا میگیرن طلسم مینوسن و تو این زمانه خ ...

بله عزیزم بعد از حضرت سلیمان 

امام علی به زنجیر کشیدنشون

فقط، نمیدونم چطور دوباره آزاد  شدن

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
امام علی در اصل زندانیشون کرده ولی آدما برای راحت شدن کارشون دعا میگیرن طلسم مینوسن و تو این زمانه خ ...

من از کسی خواستم برام ففال بگیره 

مو به مو درست گفت واو به واو 

حس میکنم از اون زمان تعادل  زندگیم بهم ریخته 

من اعتقادی نداشتم اولش فان بود 

ولی یه چیزهای تغییر کرده حس میکنم اون فالگیر از قصد کاری کرده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
توهم نیست ولی هرچی پیگیر باشی بیشتر دیده میشن .پیگیر نباش وجودشونو قبول کن اونام موجودن

میدونم هستن 

پیگیر نیستم ولی 

منتهی چیزهایی پیش میاد 

پس با این حساب باشه من هم دیدم میخواستم بدونم توهمه خوابه یا نه میتونه باشه

فیلما که جلوه های ویژه و گریمه

در واقعیت تجسم یافته رو نمیدونم چه شکلی ان دلمم نمیخواد بدونم 😁

شما رو هم نمیدونم عزیزم

نمیشه با قطعیت گفت توهم زدی یا واقعی بوده 

ورود نکن به نظرم

آسیب میبینی گلم 

توصیه نمیشه

سرت به زندگی خودت باشه کنجکاوی نکن 

اونا هم مخلوقات خدا هستن 

بله عزیزم بعد از حضرت سلیمان امام علی به زنجیر کشیدنشونفقط، نمیدونم چطور دوباره آزاد شدن

اسرائیل تمام قدرتشو از اجنه و شیطان داره .شیطان ازش خون پاک میخواد اونم بچه ی شیش ماهه ی فلسطینی سر می‌بره بجاش هیچکس نمیگه اسرائیل بالای چشت ابروعه.قرار داد میبندن با شیطان.یسری افراد پاک الان تو دنیا وجود دارن که عالمان کارشون فقط دعا خوندنه که اجنه دستشون از زندگی انسان کوتاه بشه

فیلما که جلوه های ویژه و گریمهدر واقعیت تجسم یافته رو نمیدونم چه شکلی ان دلمم نمیخواد بدونم 😁شما رو ...

من کنجکاو نیستم 

کسی برام ففال گرفت  چیزیو گفت و ازم کاریو خواست من جوابم نه بود 

احساس میکنم همین تعادل و بهم زده 

نمیدونم 

ففال گیره کاملا غریبه بود هیچ گونه شناختی از من نداشت ولی هر چی گفت درست بود فقط کسی میتونست بگه که مثلا تلفن منو شنود کنه یا تو خونم شنود گذاشنته باشه 😁

بعدم دحتر بچه دبیرستانی نیستم که عشق جن داشته باشم 

من از کسی خواستم برام ففال بگیره مو به مو درست گفت واو به واو حس میکنم از اون زمان تعادل زندگیم بهم ...

اینارو دیگه نمی‌دونم.ولی سعی کن به خدا نزدیک بشی و در لحظه زندگی کنی به فکر ف.ال نباش .که موکل میارن تو زندگیت با اجازه ای که دادی.

میدونم هستن پیگیر نیستم ولی منتهی چیزهایی پیش میاد

بخاطر اینه که الان اخرالزمانه و اینا همش طبیعیه.دلایل خیلی زیادی هست که نمیخوام بگم تا نترسی ولی خودت تو گوگل سرچ کن انواع اجنه ببینی چندین نوعن و دائم کنارمونن .اینکه نمیبینیمشون خواست امام علیه و خدا چون ما ظرفیت نداریم