2777
2789
عنوان

❌❌❌باردارها و ترسوها نیان 👈🏻👈🏻ترسناکه ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 54 پست
ذهنم نصفه شب درگیرش شد 😁

یآدمه ۴ سال پیش تو تاپیک عکس بودی خیلیا دوست داشتن عکست ببینن از جمله من  آخرم نذاشتی یادته😅

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به نظر من اگه تو ایران هست پس همه جا هست. فقط به آسمان راه ندارن

یه چی بگم 

یه بنده خدایی که اشنا و‌مورد اعتمادمم هست میگفت برای ختم کسی (تو ایران) میرن یه روستایی 

خلاصه همه میرن قبرستون برای مراسم دفن این شخص نمیره 

بعد که تنها بوده تو اتاق زنی رو‌میبینه که هی داره باهاش دعوا میکنه راضی نیست از اینکه اون ادم ها تو اون خونه هستن خلاصه بعدش متوجه میشه اون زن پیر در اصل صاحب اون خونه بوده که این افراد فعلی اونو گرفتن ازش به زور 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
یه مرد نورانی بود حدود ۵۰ سال پیش سید عجیبی بود توفامیل هامون خدا رحمتش کنه انگار امام بود اسمش سید ...

برای امضاتون صلوات فرستادم دعای شماگیراست ازته دلت دعاکن برام پول وثروت به زندگیم بیاد کارمون جورشه ورونق بگیره ممنون عزیزم

این همه فیلم ترسناک ساختن خارجیا یعنی ندیدی؟! برو آنابل ببین

سم نداشتن که 

ببشتر تو فاز شیطان و روح خبیث بوده 

منظورم به فیلم نبود 

مثلا تو خونه جن ببینن مرذم عادی واقعیت 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اتفاقاً خارجیا کشیش های جن گیر دارن که تخصصی فقط روی جن گیری کار میکنن من خیلی وقت پیش یه مستند دیده بودم که داخل واتیکان یه کتابخونه هست که یه سری کتاب محرمانه ام دارن یکیش یه کتابی بود که داخلش انواع موجودات غیر انسانی رو توضیح داده بودن و انواع جن رو نام برده بودن ولی گفتن محرمانه هست زیاد جزئیات نشون ندادن

یآدمه ۴ سال پیش تو تاپیک عکس بودی خیلیا دوست داشتن عکست ببینن از جمله من آخرم نذاشتی یادته😅

من سه ماه پیش و یادمه ۴سال پیش و نه 

اونها هم چیزهای ترسناک دارن ولی فکر کنم جن مال ماست 😁

الان اینقدر که تو هالیود و اروپا فیلم ترسناک و جن و شیاطین و... اینا ساخته میشه و بابه تو جاهای دیگه نیست

عالم اجنه اصلا جز عالم ماده که ما توش زندگی میکنیم نیست که برای ما باشه 

یه عالم دیگه است

سبک زندگی آدم ها دعوتشون میکنه برای ورثد به عالم ماده

خواه تو اروپا و آمریکا باشه اون آدم

خواه ایران و آسیا و..... 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
برای امضاتون صلوات فرستادم دعای شماگیراست ازته دلت دعاکن برام پول وثروت به زندگیم بیاد کارمون جورشه ...

سلام عزیزم ممنونم 

عزیزم دعای هفتاد بندی استغفار حضرت علی حتما حتما هر شب بخون و بخواب از زمین و زمان برات پول میاد. یک ساعت بیشتر وقت نمیبره بعد یکی دوماه  معجزه اش ببین

التماس دعا

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

سم نداشتن که ببشتر تو فاز شیطان و روح خبیث بوده منظورم به فیلم نبود مثلا تو خونه جن ببینن مرذم عادی ...

کلی فیلم هم راجع به جن ساختن مثل جن گیر که خیلی مشهور  هالیوود ساخته بالیوود هم ساخته 

ی خواننده مشهور کره ای تو اینستاگرام لایو بود بعد طرفدارانش باهاش شوخی میکردن میگفتن ی جن پشت سرته گفت ههههه هیچکسی اینجا نیست

بعد  همون  لحضه ی وسیله تو خونش افتاده پایین و ترسید 

سم نداشتن که ببشتر تو فاز شیطان و روح خبیث بوده منظورم به فیلم نبود مثلا تو خونه جن ببینن مرذم عادی ...

ببین همه جای کره ی زمین دارن زندگی میکنن ولی تو یه بعد دیگه هستن ،بخوام راجب بعدها بگم خیلی طولانی میشه ولی تو بعدی که اونا هستن میتونن با سرعت نور تو زمان سفر کننو برگردن برا همین بعضیا موکل میگیرن و پول در میارن چون اون آینده رو میبینن .از طرفی به مرز ایران ربطی نداره زندگیشون ممکنه جایی که شما دو ساله خونه ساختین یه خانواده ی جن خونه داشته باشن و پونصدو ساله اونجا باشن

شاید به اسم روح خبیث شیطانی واینا دارن

امشب با شوهرم داشتم  یه موصوع تکراری  رو حرف میزدم خلاصه گفتم فکر کنم تو خونه ما خبریه 😁 

بهم گفت ، بهت نگفتم  نترسی چند شب پیش سایه سیاه دیدم تو خونه هی دست و پامو تکون دادم گفتم نکنه سایه خودمه 😐

جدی میگفتا