2777
2789

لعنت به این پول که اگه نداشته باشی هیچ چی جلو نمیره 

ای کاش تمام مردم ایران بی نیاز از پول بودن 

ای کاش هیچکس دغدغه مالی نداشت 

تو این اوضاع که انقد همه از لحاظ روحی و عاطفی داغونن 

کاش این به درداشون اضافه نمیشد 

دلم خیلی گرفته 

همسرم هر کاری برای آسایش من و بچه ها میکنه 

بنده خدا از صبح تا شب کار میکنه خداروشکر درآمد مالی خوبی داره 

اما با این اوضاع یه کجا قرار برسیم فکر و خیال خواب شب رو هم از من گرفته هم از همسرم 

چرا باید انقد دست و پا بزنیم خیلی برای دوتا بچم نگرانم یعنی چی میشه 

هیچ چیزی ثبات نداره 

واقعا همه دعواهامون سر پوله قبول دارین؟ 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

واقعا همه دعواهامون سر پوله قبول دارین؟

اره نمیدونم چرا مردم روی آرامش رو نمیبینن 

رفت و امدها به خاطر درآمد مردم به حداقل یا صفر رسیده 

مسافرت شده آرزو 

خرید به سختی 

خدایا واقعا این حق بنده ها نبود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نمیدونم چرا مردم روی آرامش رو نمیبینن رفت و امدها به خاطر درآمد مردم به حداقل یا صفر رسیده مسافر ...

خاک بر سر هرکی تحریممون کرد + مسئولای بی لیاقتمون و اختلاسگرا

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

خاک بر سر هرکی تحریممون کرد + مسئولای بی لیاقتمون و اختلاسگرا

مسئول کدوم مسئول ؟اونایی که بچه هاشون تو بهترین کشور دارن عشق و صفا میکنن اونا کی مردم رو درک میکنن کی به داد مردم رسیدن 

واقعا چرا اینجوری شد بچگی خودم رو با پسرم مقایسه میکنم خیلی متفاوت شده پدرم کارمند معمولی بود اما حالا نمیدونی اجاره خونه رو باشی بچه رو باشی شکم باشی خیلی اوضاع داغون 

واقعا چرا اینجوری شد بچگی خودم رو با پسرم مقایسه میکنم خیلی متفاوت شده پدرم کارمند معمولی بود اما حا ...

پسرم کنارم خوابیده داشتم بهش شیر میدادم و به آیت فکر میکردم چقدر چند سال پیش اوضاع بهت. بود چقدر دورهمی و مهمونیا زیاد بودن چقدر دلمون خوش بود 

الان همه چی انگار به اجبار شادی ها از ته دل نیست 

همه دارن ببخشید سگ دو میزنن واسه دو ریال پول 

ا

مسئولین نونشون تو اینه که ما تو صف باشیم تا همیشه محتاج اونا باشیم

اره واقعا مسئولین نیستن فقط 

طرفداراشونم نونشون تو روغن اینجا کم نیستن و به ریش مردم میخندن

واقعا چرا اینجوری شد بچگی خودم رو با پسرم مقایسه میکنم خیلی متفاوت شده پدرم کارمند معمولی بود اما حا ...

منم پدربزرگم که کارگر بود و هفت تا بچه داشت رو مقایسه میکنم خوراکشون شاید مثل الان بود یا بدتر مامانم تعریف میکنه یه طالبی با یخ انقدر ذوق داشتن واسه خوردنش پوشاک هم که برای دایی کوچیکم سالی مثلا یدونه کفش میخریدن  اما خونه داشتن همین خونه خیلی مهمه و ماشین که امروز ضروریه  الان نصف یا سع چهارم حقوقت میره به اجاره و قسط ماشین 

ببین وقتی میری سوپری خرید کنی راحت یه تومن ازت میره موندم اون کارمند ها بنده خدا ها که ده پونزده حقوق میگیرن چه جوری زندگی میکنن 

فکر اینا من و نابود میکنه 

منم پدربزرگم که کارگر بود و هفت تا بچه داشت رو مقایسه میکنم خوراکشون شاید مثل الان بود یا بدتر مامان ...

آخ چی بگم که دلم خون شده روزی نیست که به این وضع اسف بار مملکت فکر نکنم