2777
2789

گاهی انقدری شدید میشه ی ربع نشده همه جام خراب دو سه تا بسته نوار ج نمیده

اگ شدیدم بشه دردش کم‌میشه صفر میرسه ولی خون ریزی کم باشه دردام انقدری زیاد میشه ک نمتونم وایسم😐شمام اینجوری یا من انگار وسط شکمم خنجر میزنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم شاید حالشون بهم بخوره🥲

الان کامل خوندم چی نوشتی

منم وقتایی ک خونریزیم زیاده دردم کمه یا حتی صفر ولی وقتایی ک خون نمیاد زیاد چنان شکم درد و کمر دردی دارم ک نگو

ولی ترجیح میدم زیاد خون نیاد دردشو با قرص ساکت میکنم

الان کامل خوندم چی نوشتیمنم وقتایی ک خونریزیم زیاده دردم کمه یا حتی صفر ولی وقتایی ک خون نمیاد زیاد ...

اره سر این کم خونی گرفتمم 

رنگ پوستم شده کاغذ 

چ قرصی میخوری من هیچ قرصی نمبخورم درداش ب جون میخرم پدرم در میاد🤦‍♀️

منم خودتم. لخته های بزرگ وزیاد قرص ترنسید مفنامیک کاملا بی تاثیر بعد کلی ازمایش هورمون وسونو و.... گ ...

وای ینی چی مدلته😑من والا قبلا اینجوری نبودم 

ت از اول این شکلی هسی ممکنه حتی استرسم دخیل باشه

اره سر این کم خونی گرفتمم رنگ پوستم شده کاغذ چ قرصی میخوری من هیچ قرصی نمبخورم درداش ب جون میخرم پدر ...

معمولا پروفن

من نمیتونم دردشو تحمل کنم، غیرقابل تحمله برام

ی بار ی روز کامل قرص نخوردم درد کشیدم تا اروم شه ولی نشد

قرص ک میخورم پنج دقیقه بعد اصن هیچی نمیفهمم