2777
2789

پسر پسرخاله بابامه ۱سالو نیمه رلیم هعی میگه با خانواده بیایم حرف بزنیم با خانوادت نمیزارم سربازه میگم بعد ترخیصیت  دوماه دیگه ترخیص میشه میگه بعو ترخیصیم فرداس میام خواستگاری

۲۰سالشه نه خونه داره نه ماشین یدونه موتور داره

میگه من سنی ندارم همسن سالای منم هیچی ندارن به وقتش کار میکنم میخرم....

ولی چقدد باید کار بکنه که بتونه خوته بخزه الان وضعیت یجوریه که مرد ۴۰ساله نمیتونه بخره

و از نظر اخلاق ام عالی از بچگی میشناسم با ادب با خانواده با شخصیت پسر سالمیه ولی بخاطر شرایطش فک نکنم خانوادم اوکی بشن  

چون خواستگار دندون پزشک و پولدار داشتم 

و میخوام با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم

دو دل موندم ۲ماه دیگه بخداد بیاد نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جمعه خاستگاریمه...

اونم پسر پسر خاله بابامه ولی بابام راضی نیس

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

خامی نکن 

همه چیز عشق و عاشقی نیست

زندگی خرج داره و ایشون پول نداره این یک 

سنش هم کمه و بچست این دو 

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴

خونه که نداره

ماشین که نداره

کار که نداره 

لابد جهازم میخواد

ول کن بابا تو رو خدا خودتو بدبخت نکن 

این عشق نیست اون خودش اگه واقعا عاشق تو باشه راضی به سختی کشیدنت نمیشه

چی بگم والا عشق آدم و بیچاره می‌کنه! خانوادش چی؟ پولدارن می‌تونن حمایت کنن؟

خانوادش مثل خودمونن دلی اینجا یجوریه که رسم و رسومات پدر نمیاد برل پسر ماشین خونه بخره خیلی بخواد کمک کنه به سرویس طلا میخره یا خرج عروسی

خونه که ندارهماشین که ندارهکار که نداره لابد جهازم میخوادول کن بابا تو رو خدا خودتو بدبخت نکن این عش ...

اینحا رسم اینه که جهازو خانداده دختر میدع

پسر  یخجال و تلویزیون میخره با اینه شمعدون😞

قبل سربازی کار میکرد شغلش مکانیکیه

خیلیه خب 

بگو دوماه دیگ نیا 

یسال دیگ بیا 

یسال کار کن قشنگ پس انداز کن دزامدتو زیاد کن . بعدش بیا

باز یسال دیگه هم بهش بگو یسال دیگ 

۲۰ سال ک وقت اژدواج نیست هنوز خیلیییی کوشولوعه نینیه الان ‌

بزار حداااقققل۲۳ سالتون بشه 

خانوادش مثل خودمونن دلی اینجا یجوریه که رسم و رسومات پدر نمیاد برل پسر ماشین خونه بخره خیلی بخواد کم ...

خوب عزیزم دیگه خودتی و آقا پسر! باید فکر همه چی رو بکنی! 

نامزد دوستم ۲۲ سالش بود و به دوستم گفته بود من پشیمون شدم که تو رو گرفتم چون جوانی و دوست دختربازی نکردم حالا ایشون که ۲۰ سالشه البته همه ی آدم ها شبیه هم نیستن