2777
2789

خیلی نفهم بد دهنه همش فحش می‌ده منم لجم گرفت یک کاری که مربوط به من بود نکردم. گفتم تا عذرخواهی نکنی انجام نمی‌‌دم برداشت به من گفت الکی کثافت حرصم گرفت آخرش هم هم زدیم. انقدر ناخونم کشید بیشعور دستام می‌سوزه. آه می‌خوام تا یک ماه باهاش حرف نزنم. البته سابقه نداشته بیشتر از ۱ روز قهر باشیم ولی اینطور هیچ وقت باهم دعوا نکرده بودیم. موهام کشید بیشعور. 

آنقدر عصبانی ام می‌خوام بزنم زیر گریه

یادش بخیر قبلنا که با خواهرم جنگ میکردیم معمولا با پشه کش میوفتادیم به جون هم بعد قانونمون اینجوری بود که هرکی زودتر پشه کش و برداشت باید اون یکی ازش فرار کنه😂😂 اصن داستانی بودا هر روز یه جاییمون کبود بود

خیلی نفهم بد دهنه همش فحش می‌ده منم لجم گرفت یک کاری که مربوط به من بود نکردم. گفتم تا عذرخواهی نکنی انجام نمی‌‌دم برداشت به من گفت الکی کثافت حرصم گرفت آخرش هم هم زدیم. انقدر ناخونم کشید بیشعور دستام می‌سوزه. آه می‌خوام تا یک ماه باهاش حرف نزنم. البته سابقه نداشته بیشتر از ۱ روز قهر باشیم ولی اینطور هیچ وقت باهم دعوا نکرده بودیم. موهام کشید بیشعور. 

آنقدر عصبانی ام می‌خوام بزنم زیر گریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دعوا از رو حرص کردیم. دعوا دیگه قانون نداره

ما هم همین بودیم دیگه😂 کلا هرکی زودتر یه چماقی پشه کشی چیزی برمیداشت دیگه گودرتمند بود فقط سلاح واسه دفاع باشه حالا هرچی بود