2777
2789
عنوان

ای خدا من چمه🥹

158 بازدید | 16 پست

نزدیک ب ی ماهه کل بدنم درد میگیره  حتی انگشتام...گردنم کتفم شونه هام  کمرم پاهام رونم...انگار ی دردی تو بدنم میچرخه هر دیقه ی جاییه.......خستم کرده افسردم کرده ...ای خدا خودت ب دادم برس

چونی روله

سلام...بخوا بیژم چه هر ام دکترو او دکترمه...دویکه چومه لای مغزو اعصاب  داروی داوه پیم تا ۳ مانگ بیخومو دواره بچمو......منیژ دامنیاوه و هر تواشایی اکم زاتیژ ناکم بیخوم.....توا پیر بوم داغن بوم ام مدته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام...بخوا بیژم چه هر ام دکترو او دکترمه...دویکه چومه لای مغزو اعصاب داروی داوه پیم تا ۳ مانگ بیخو ...

ولا هیچیکو نیه تو کنیشکه نام بوچه واز له خوت نایری سر خوت گرم که به چته بخوا دوای مدتی کامل خاس اویتو گشتی تلقینه

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

ولا هیچیکو نیه تو کنیشکه نام بوچه واز له خوت نایری سر خوت گرم که به چته بخوا دوای مدتی کامل خاس اویت ...

نازانم بخوا..ایشیگ ها ناو بدنما تواو بدنم درگیر اکاد  لای دانیگ تر  جراح سینه چوم سنوگی قروه و تارانمیژ نیشان دا...وتی سی‌نت مشکلیگی نیه فقط دانیگ ل رگیل شیردهیت وشا بوسو اویژ طبیعیه منالد شیر داوه..هرچه وتم سنو بنوسه بوم وتی احتیاجه نیه وله وتی حتما بچو مغزو اعصاب او علائمه وسه علائم  ام اس....دی منیژ چوم مغزو اعصاب وتی شکر بو خوا ام اس نیه..فقط روحی و روانیه اعصابت آرامشی نیه تواو عصبیه استرسه و فکرو خیال..داروی نوسیه...هیشتا نمخواردیه  هر بو سینم اترسم گرکمه بچمه لای دانیگ تر بشکم سنویگ تر بم شاید خاسو بوم شاید خیالم راحت به....بخوا دس خوم نیه نازانم چپکم😔

نازانم بخوا..ایشیگ ها ناو بدنما تواو بدنم درگیر اکاد لای دانیگ تر جراح سینه چوم سنوگی قروه و تاران ...

نه سینت چتیکه نه ام اسو هس . سینه پریه له رگ هر دفعه به تغییر هورمون تغییر. اکا. ام اس رفیقکم بوی علایمی ایش بدن نیه ایوت یکرا دسم مثلا حالتی چس کاورا لمس اوی یا کسه وا پای اتزه یا دسی ایوت مثلا یک مانگه دسم اتزه به حسه وله خاس ناوا. به حسی دس. انگشت اوه علایمیه تو فقط تلقین اکیته خوت هیچو نیه بخوا ایشلا کم کم روحیه شت خاس اوه اوه تکانو خوارد او باوحیزه ترسانتی

نه سینت چتیکه نه ام اسو هس . سینه پریه له رگ هر دفعه به تغییر هورمون تغییر. اکا. ام اس رفیقکم بوی عل ...

یآ خوا پناه بر خوا ..اره دکتر مغزو اعصابگیژ اوانه ی گشت وت..ایشگی من تواو بدنم اگره چرخشی رایگ ها جیگا  ایوت تواو ل استرسه و شوک عصبی بخوا نزیک ۴۰ شوه وامه  هرچی اتیم بیخیال بوم فکری په نکم یکرا تواو بدنم دواره تیده ایشو اذیت اوم....بخوا آنه شوگم اموا بو دکتر تواو امرم تواو نفسم قط آوه اونه اترسم...نازانی چ حالیگم هس یا خوا و ری هیچکس نه...خوم ک هیچ  دل تواو خونوادو چتمیژ ترکانیه 😔

یآ خوا پناه بر خوا ..اره دکتر مغزو اعصابگیژ اوانه ی گشت وت..ایشگی من تواو بدنم اگره چرخشی رایگ ها جی ...

نه قیناکا سعی که فکرو کنترل کی او ایش بدنیشه شاید هر هین کمبود ویتامین د بیت منیش جاران کم بو ایتر پاگلم له شونما ناهات بزانه اتانی مکمل منیزیم تکیا بسنی بیخوی. من دکترکم وتی ویتامین د خوار بیت تا منیزیم نخوی جبرانو ناوی ولا ورقیکم له داروخانه سند منیزیم سیترات باور اکی خاسو بوم

نه قیناکا سعی که فکرو کنترل کی او ایش بدنیشه شاید هر هین کمبود ویتامین د بیت منیش جاران کم بو ایتر پ ...

بخوا نازانم ویتامین د روژانه هر ایخوم...ایژم دکترگه ام داروگله ی نوساوه  ونظر تو بیخوم...زات ناکم ایژم نوا دارو اعتیاد آور بید یا چاقو چتمو کا..نازانم...چپکم هر وا دامنیاوه🫤

اندازه ی ۳ مانگی نوسیه ۱ تمن چوه ناوی...وتی دوای ۳ مانگ دواره بیرو

بخوا اگر دوای اوه سونوه وات پی هاتگه گشتی تلقینه دارو اعصاب معمولا اعتیاد اوره سری تواو اکی سری تر انوسن ایشلا خوا رحمو په بکا بی دارو بیتو بنیامکی جاران ایتر بشر واسه تاوی خاسه تاوی نه ایشلا خاس اوی