2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا متوجه نمیشم چی گفت بهت چه مدل تایپ کردنه 🤨🤐

تو دومی داره میگه من باباتو تو بیمارستان پیشش بودم رقص و کادو رو بردی دادی به شوهر آبجیمو میگه بعد به همه چی فحش میده که چرا من که خائنم هیچیم نمیشه

میترسم واقعیتش ازش روانیه

واقعا عصبیه یا الان دعوا شده بینتون ازش دلسردی؟ بنظرم بلاک نمیکردی میزاشتی حرفشو بزنه این بدتره که الان بلاک کنی راهشو ببندی پسفردا لجش بیشتر میشه باهات اذیت میکنه

+خدایاشکرت🤍

واقعا عصبیه یا الان دعوا شده بینتون ازش دلسردی؟ بنظرم بلاک نمیکردی میزاشتی حرفشو بزنه این بدتره که ا ...

ببین ازین پیانا هر روز داره میده دوتا التماس دو تا تهدید

ببین ازین پیانا هر روز داره میده دوتا التماس دو تا تهدید

عصابش ضعیف شده ، بگو وقتی دوکلام درست بلد نیستی صحبت کنی با احترام و عزت با زنت همکلام شی منم بات هم صحبت نمیشم تهش ببینم میخوای چیکارکنی

+خدایاشکرت🤍

عصابش ضعیف شده ، بگو وقتی دوکلام درست بلد نیستی صحبت کنی با احترام و عزت با زنت همکلام شی منم بات هم ...

اینو بگم که میدونم رام میشه ولی بهش گفتم طلاق میخام اینطوری زندگی هممون جهنمه چون میخام آدم شه

اینو بگم که میدونم رام میشه ولی بهش گفتم طلاق میخام اینطوری زندگی هممون جهنمه چون میخام آدم شه

اگه زود اومد دنبالت که هیچ ولی نیومد خودت ی حرکتی بکن که بکشونیش سمت خودت چون یهو عادت میکنه دنبالتم نمیگیره خدایی نکرده 

+خدایاشکرت🤍

عصابش ضعیف شده ، بگو وقتی دوکلام درست بلد نیستی صحبت کنی با احترام و عزت با زنت همکلام شی منم بات هم ...

هردفعه فحش میده من ازش میترسم ولی شده چشم تو چشم در حد ۲سانت رودر رو شدیم کم نیاوردم آخرش میره سر کار زنگ میزنه حرف میزنه یا تو خونه میاد عادی حرف میزنه میخام کلا از سرش بره

اگه زود اومد دنبالت که هیچ ولی نیومد خودت ی حرکتی بکن که بکشونیش سمت خودت چون یهو عادت میکنه دنبالتم ...

خودش تو پیام نوشته فردا خونه ای  باسر میاد ولی الان دیوونه شده دیوونه شدنی هم هیچ کس و هیچ چیز براش مهم نیست پسرم میگفت بابا هر شب گریه میکنه

ولی اختلال داره دکتر هم نمیاد